Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ! «Πολλά στελέχη της ΝΔ έλεγαν, ψηφίστε τις Πρέσπες για να μην έρθει όταν θα είμαστε εμείς κυβέρνηση»…

Αν αλλάξει ο κανονισμός της Βουλής, τότε θα μιλάμε για πραξικόπημα, δήλωσε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης. Παράλληλα, αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών επεσήμανε πως η Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε να αποτρέψει την κύρωσή της, αλλά κάποιοι βουλευτές της ήθελαν να ψηφιστεί τώρα για να μην επωμιστούν οι ίδιοι την ευθύνη.

«Πραξικόπημα», χαρακτήρισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, την αλλαγή του κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να μην διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Δεν μπορεί η επιστημονική επιτροπή να κάνει αυτό το πραξικόπημα, θα είναι πραξικόπημα. Δεν θα το δεχτώ. Μπορεί να μη με συμφέρει αλλά το λέω. Δεν γίνεται να υπάρχει ΚΟ με 3 βουλευτές», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού χαρακτήρισε «ντροπή» τις μεταγραφές των βουλευτών. «Φεύγουν από τα μικρά κόμματα και πάνε στα μεγαλύτερα».

Όπως είπε δεν θα ασχοληθεί ξανά με εκείνους που έφυγαν από το Ποτάμι. «Πήραν εντολή από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και έφυγαν», σχολίασε. «Ποτέ δεν θα δεχόμουν βουλευτή από άλλο κόμμα και το έχω αρνηθεί», αποκάλυψε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στους 6 βουλευτές που δήλωσαν ότι θα στηρίζουν τα νομοσχέδια της κυβέρνησης το χαρακτήρισε ανήθικο και όπως είπε «είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο προσχώρησης των 6 βουλευτών στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Η ΝΔ θα μπορούσε να κόψει τον δρόμο των Σκοπίων προς την ΕΕ. Δεν το κάνουν γιατί υποκρίνονται», είπε αναφερόμενος στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Πολλά στελέχη της ΝΔ έλεγαν, ψηφίστε τη Συμφωνία των Πρεσπών για να μην έρθει όταν θα είμαστε εμείς κυβέρνηση», ανέφερε.

Shares