Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη: Σύμβουλος του Ερντογάν στο επιτελείο του Joe Biden (Βίντεο)

Πολλοί στην Ελλάδα χαίρονται στην ενδεχόμενη ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, νομίζοντας ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα για την χώρα μας. Δεν είναι όμως όλα όπως φαίνονται.

Οπως είπε όμως ο Παναγιώτης Θεοδωρακίδης αμυντικός αναλυτής πρώην εκπρόσωπος τύπου του NATO: “Η Αμερική λέει ίσες αποστάσεις και το κρατάει. Μην αιθεροβατεί κάποιος και νομίζει ότι αν βγει ο κ. Μπάιντεν του οποίου σύμβουλος στην προεκλογική εκστρατεία είναι πρώην σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν ότι θα είναι φιλικά διακείμενος με την Ελλάδα”

Οι Δημοκρατικοί και το Ισλαμικό Κράτος

Για όσους θυμούνται η πολιτική τον Δημοκρατικών ήταν αυτή που δημιούργησε τον ISIS, ή μάλλον έκανε τα στραβά μάτια κατά την διάρκεια δημιουργίας του αλλά και κατά τον εξοπλισμό του με Αμερικάνικα όπλα από την Τουρκία. Το ίδιο και στην Λιβύη, όπου η Χίλαρι Κλίντον βοήθησε την Μουσουλμανική Αδελφότητα, παράρτημα του ISIS στην Λιβύη, να ανατρέψει τον Μουαμάρ Καντάφι.

Η Χίλαρι είχε κατηγορηθεί και στην ΗΠΑ ακόμη και από τον Τζουλιάνι. Ο Τζουλιάνι κατηγόρησε την υποψήφια τότε του 2015 για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ότι ευθύνεται έμμεσα για την εμφάνιση του Ισλαμικού Κράτους. Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX, ο Τζουλιάνι υποστήριξε ότι η Κλίντον «συνέβαλε στην δημιουργία του ISIS» και ότι «μπορεί να θεωρείται ιδρυτικό μέλος του ισλαμικού κράτους».

Η σφοδρή επίθεση που δέχτηκε η Χίλαρι Κλίντον συνεχίστηκε με τον Τζουλιάνι να αναφέρει ότι για να καταπολεμηθεί το ISIS θα απαιτούσε η κυβέρνηση να ενώσει όλες τις δυνάμεις για να το αντιμετωπίσει. «Η Χίλαρι είχε την ευκαιρία αυτή και δεν έκανε τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος πως ακριβώς η Κλίντον συνέβαλε στη δημιουργία του ISIS, ο πρώην Δήμαρχος της Νέας Υόρκης υποστήριξε ότι η Κλίντον «ήταν μέρος μιας κυβέρνησης που άφησε το Ιράκ να το κυβερνά ο Μαλίκι, αναγκάζοντας τους Σιίτες να επιλέξουν και δεν παρενέβη στον πόλεμο στην Συρία όταν ήταν ακόμη καιρός».

Αυτά τα δυο γεγονότα στα οποία η Κλίντον είχε καθοριστικό ρόλο, ήταν και οι κύριες αιτίες κατά την άποψη του Τζουλιάνι για τη δημιουργία του χαλιφάτου.

Shares