Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ για το ΑΠΟΡΡΗΤΟ σχέδιο της Τουρκίας “ΛΑΒΙΔΑ” εναντίον της Ελλάδας…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ για το ΑΠΟΡΡΗΤΟ σχέδιο της Τουρκίας "ΛΑΒΙΔΑ" εναντίον της Ελλάδας...

Αποκάλυψη Σοκ από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο…

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κυριάκος Βελόπουλος Μήνες τώρα διαμηνύει από το Βήμα της Βουλής πώς κρίνεται επιβεβλημένη η οριοθέτηση ΑΟΖ. Η αμείωτη και συνεχής προκλητικότητα στην οποία επιδίδεται η κυβέρνηση της Άγκυρας τόσο μέσω εναέριων και θαλάσσιων συνόρων όσο και των χερσαίων στον Έβρο όπως πλέον περίτρανα αποδείχθηκε και μετά την τελευταία ενέργεια της Τουρκίας με την κατάληψη Ελληνικού εδάφους στις Φέρρες του Έβρου.

Μόνιμη παρουσία εντός ελληνικού εδάφους έχουν καθημερινά οι Τούρκοι πάνοπλοι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας, οι οποίοι έχουν στρατοπεδεύσει στον θήλακα στη θέση Μελισσοκομείο στις Φέρες και ενισχύουν αδιάκοπα την παρουσία τους.

Η κυβέρνηση της Άγκυρας έχοντας προχωρήσει επιτυχώς σε  μία ακόμα προκλητική ενέργεια και κλιμάκωση της έντασης στα χερσαία σύνορα του Έβρου, τώρα θα συνεχίσει την εκπόνηση του σχεδίου της στέλνοντας στο ερευνητικό σκάφος «Φατίχ», για σεισμικές έρευνες εντός Ιουλίου στην Κρήτη εφαρμόζοντας το “Τουρκολιβυκο Μνημόνιο”ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να εκπονεί τις γνωστές τακτικές της, με την αποστολή νέου κύματος λαθρομεταναστών από τα χερσαία σύνορα του Έβρου.

Το απόρρητο σχέδιο Αγκύρας με την κωδική ονομασία «ΛΑΒΙΔΑ» αρχίζει δειλά-δειλά να παίρνει σάρκα και οστά…

Απόδειξη αυτού οι νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ καθώς η  Άγκυρα απειλεί ξανά την Ελλάδα, στον απόηχο της απόπειρας “γκριζαρίσματος” του Έβρου και δύο μήνες σχεδόν μετά την αποτυχημένη προώθηση λαθρομεταναστών στα ελληνικά σύνορα, προαναγγέλει νέες “υβριδικές” επιχειρήσεις σε βάρος της χώρας μας.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό δίκτυο της DIM TV της Τουρκίας αναφέρθηκε στο προσφυγικό ζήτημα και υποστήριξε πως μετά το τέλος της πανδημίας πάλι θα υπάρχει μεταναστευτικό κύμα προς την Ελλάδα!

Στη συνέχει μάλιστα πρόσθεσε:

«Εμείς στείλαμε το εξής μήνυμα πως με αφορμή την πανδημία αν πείτε πως δεν χρειαζόμαστε την Τουρκία τότε να ξέρετε πως η πανδημία θα τελειώσει όμως το προσφυγικό ζήτημα θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Τότε σας παρακαλώ τότε να μην χτυπήσετε την πόρτα μας. Στόχος μας είναι η καλή συνεργασία και βεβαία μια συνεργασία που όλοι θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους».

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares