Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ του Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ! Η Ελληνική ΒΟΥΛΗ πληρώνει ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;;;

Είναι προκλητικό τις ημέρες που ζούμε, με τις πράξεις της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας, εμείς να δίνουμε χρήματα σε τουρκικές εταιρείες, ως ελληνικό κράτος. Καλά διαβάσατε.Στο ΦΕΚ184/Α/20.11.2019 μαθαίνουμε για την απόφαση για τη μίσθωση αυτοκινήτων της Βουλής για την επόμενη τετραετία και συγκεκριμένα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2024.

Όπως προκύπτει από την σχετική απόφαση για πρώτη φορά εφέτος οι βουλευτές Βουλευτές Α΄ και Β΄ Αθηνών, Α΄ και Β΄ Πειραιώς και Επικρατείας όσο και οι των υπολοίπων περιφερειών της χώρας και των Ελλήνων Βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μπορούν να αποκτήσουν κάποιο ηλεκτρικό μοντέλο και μάλιστα με μηνιαίο μίσθωμα υψηλότερο ή ίσο με το αντίστοιχο των μοντέλων με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Συγκεκριμένα, το μηνιαίο μίσθωμα για αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης έως και 1.600 κ.εκ. ανέρχεται σε 450 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για τους Βουλευτές Α΄ και Β΄ Αθηνών, Α΄ και Β΄ Πειραιώς και Επικρατείας ενώ για τους υπόλοιπους βουλευτές και ευρωβουλευτές ο κυβισμός των κινητήρων ανεβαίνει στα 1.800 κ.εκ. και το μηνιαίο μίσθωμα στα 765 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Ωστόσο τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποτελούν τη μοναδική εξαίρεση και για τις δύο κατηγορίες βουλευτών οι οποίοι μπορούν να τα αποκτήσουν δικαιολογώντας το υψηλό μίσθωμα που ανέρχεται σε 765 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Ταυτόχρονα στην ίδια απόφαση προβλέπεται ότι οι βουλευτές απαγορεύεται να παραγγείλουν cabrio αυτοκίνητα ενώ επιτρέπονται όλοι οι υπόλοιποι τύποι όπως sedan, hatchback και SUV με κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ όμως, με ερώτηση προς τον Πρόεδρο της Βουλής αναφέρει τα εξής:

Με την παρούσα επιστολή βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μεταξύ των τεσσάρων εταιρειών, οι οποίες κάνουν χρονομισθώσεις στα βουλευτικά αυτοκίνητα, βρίσκεται και η εταιρεία AVIS.

Η εταιρεία αυτή είναι τουρκικών συμφερόντων και, λόγω των συγκυριών αλλά κυρίως λόγω των ημερών, θα θέλαμε αυτή η εταιρεία να μην λάβει καθόλου μέρος στον διαγωνισμό, αν και συνολικά εκφράζουμε τις επιφυλάξεις μας για την προμήθεια των βουλευτικών αυτοκινήτων.

Είναι ανεπίτρεπτο Έλληνες Βουλευτές να δίνουν τα χρήματά τους σε τουρκικές εταιρείες.

Eδώ παραθέτουμε και τα έγγραφα με το οποία πιστοποιείται του λόγου το αληθές.

ΕΔΩ ΚΑΙ  ΕΔΩ

Οι «χρυσές» δουλειές των Τούρκων στην Ελλάδα – Πώς διασχίζουν το Αιγαίο κι αγοράζουν τα ΠΑΝΤΑ…

Shares