Τρίτη , 26 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ της Άννας Παναγιωτοπούλου: Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μπήκε με μέσο στο «Ντόλτσε Βίτα» -Ήταν καβαλημένος…

Στην εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε η ηθοποιός Αννα Παναγιωτοπούλου και έκανε κάποιες μεγάλες αποκαλύψεις…

Ειδικότερα η Άννα Παναγιωτοπούλου, μετά τις αποκαλύψεις για το πόσο άσχημα είχε περάσει η «Ντορίτα» στα γυρίσματα της σειράς Ντόλτσε Βίτα, εξομολογήθηκε πως δεν είχε ποτέ καλή σχέση με τον Θανάση Ευθυμιάδη, όπως και με τον Λάκη Λαζόπουλο, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει απαξιωτικά τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Για τον Θανάση Ευθυμιάδη είπε: «Μεταξύ μας δεν ήταν η καλύτερη σχέση. Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης. Ήταν ωραιοπαθής, είναι ωραιοπαθής. Ο Ευθυμιάδης είχε ένα μέσο που μπήκε στη σειρά, δεν χρειάζεται να το πω τώρα. Κάποιος τον έσπρωχνε, ήταν σίγουρο αυτό. Μέσα από αυτό είχε και μία έπαρση».

Για τον Λάκη Λαζόπουλο ήταν επίσης αποκαλυπτική η Αννα Παναγιωτοπούλου: «Ποτέ δεν είχαμε καλή σχέση με τον Λάκη. Είναι άλλης νοοτροπίας άνθρωπος και πάρα πολύ πονηρός. Τον έδειρα, τον χαστούκισα. Ήρθε μια μέρα και μου είπε “Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί μου είπαν δημοσιογράφοι ότι μοιραζόσαστε με τον Λειβαδά τα λεφτά και γι’ αυτό δεν μου δίνετε παραπάνω λεφτά”. Του έριξα δύο χαστούκια μπροστά στον κόσμου. Ούτε ντροπή, ούτε διάκριση».

Τέλος μίλησε και για τη Βίκυ Σταυροπούλου χωρίς να μασάει τα λόγια της: «Βίκυ Σταυροπούλου; Δεν θέλω να σχολιάσω! Θα κρίνει από ανθρώπους η Βίκυ Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Αυτό κάνει, το ίδιο πάντα. Βγαίνει, μπαίνει. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός!», είπε χαρακτηριστικά η Αννα Παναγιωτοπούλου.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Άννας Παναγιωτοπούλου:

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares