Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

AΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! “Τελειώνει” προπονητής σε top ελληνική ομάδα – Τον “τρώνε” οι παίκτες…

Δύο νίκες, στα πρώτα ματς της σεζόν, που έδωσαν μια πολυπόθητη ευρωπαϊκή πρόκριση. Και that’s all. Μετά από αυτά τα παιχνίδια με την Ντουνάιτσκα, ο Ατρόμητος αποκλείστηκε με κάτω τα χέρια από την Λέγκια στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και εντός των συνόρων, στα τέσσερα ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα έχει αποσπάσεις μόλις δύο ισοπαλίες.

του Παναγιώτη Νικολάου

Και όλ’ αυτά, ενώ αρκετοί υποστηρίζουν, πως παρότι δεν υπάρχει στο ρόστερ των Περιστεριωτών ο προπέρσινος Ουάρντα και ο περυσινός Κουλούρης, αυτό, το ρόστερ δηλαδή, είναι το πληρέστερο και πιο γεμάτο σε επιλογές, πιθανώς και στην ιστορία του Ατρόμητου.

Εννοείται λοιπόν πως όταν δεν αξιοποιείται, όταν τα αποτελέσματα δεν βοηθάνε, όταν κυρίως η εικόνα είναι κακή, τότε μοιραία τίθεται θέμα προπονητή. Για πολλούς ο Γιάννης Αναστασίου έπαιζε την καρέκλα του στην Τρίπολη. Εν τέλει, παρά το σοκαριστικό πρώτο ημίχρονο που έκανε η ομάδα του και την τελική ήττα, παρέμεινε, μόνο και μόνο για να παίξει ρέστα στο επερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι και την Τρίπολη, ο έμπειρος τεχνικός απολάμβανε την εμπιστοσύνη τόσο του Σπανού όσο και του Αγγελόπουλου, ιδιοκτήτη και τεχνικού διευθυντή του συλλόγου. Πλέον και αυτοί περιμένουν απτά αποτελέσματα, απτή βελτίωση, διαφορετικά δεν πρόκειται να συνεχίσουν να στηρίζουν περισσότερο.

Και, αναφορικά με τα όσα σήμερα το πρωί διέρρευσαν… ομαδικά στα media και θέλουν τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου να δίνουν και αυτοί ψήφο εμπιστοσύνης στον Αναστασίου, βάζοντας «πλάτη» για την παραμονή του, τουλάχιστον ως το ματς της Κυριακής, στον sportdog δεν… ορκιζόμαστε πως αφενός είναι αληθή και αφετέρου εκφράζουν όχι το σύνολο, αλλά έστω και την πλειοψηφία των αποδυτηρίων.

 


 

 

sportdog.gr

Shares