Παρασκευή , 27 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-«ΣΟΚ» για τον ΉΡΩΑ Κατσίφα: Βασανίστηκε επί ώρες, μία μέρα πριν τον εκτελέσουν…(ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-«ΣΟΚ» για τον ΉΡΩΑ Κατσίφα: Βασανίστηκε επί ώρες, μία μέρα πριν τον εκτελέσουν...(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Κατσίφα πραγματοποιεί μια συγκλονιστική αποκάλυψη 2 χρόνια μετά τον θάνατο του…

Όπως κατήγγειλε κατ’ εντολή της κυβέρνησης Ράμα ο ήρωας Κατσίφας κακοποιήθηκε επί 5 ώρες από τους Αλβανούς μια μέρα πριν τον εκτελέσουν!

Δείτε το βίντεο

 

Η θυσία του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα

Σαν σήμερα, δύο χρόνια πρίν, στις 28 Οκτωβρίου του 2018 εκτελέστηκε από την αλβανική αστυνομία ο Κωνσταντίνος Κατσίφας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του himara.gr, για τους περισσότερους συνέλληνες, συνανθρώπους μας, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι ένας πατριώτης που θυσιάστηκε για τα ιδανικά και τα ιδεώδη που πρέσβευε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-«ΣΟΚ» για τον ΉΡΩΑ Κατσίφα: Βασανίστηκε επί ώρες, μία μέρα πριν τον εκτελέσουν...(ΒΙΝΤΕΟ)

Στον αντίποδα, κάποιοι άλλοι προτιμούν να τον αντιμετωπίζουν ως ένα «ταραχοποιό στοιχείο» που ήταν άξιο μιας τέτοιας θλιβερής και αποτρόπαιας ποινής.

Δυστυχώς για όλους μας, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, δε βρίσκεται πια κοντά μας, για να δώσει τη δική του εκδοχή της αλήθειας, τη δική του αληθινή μαρτυρία για ότι συνέβη πριν δύο χρόνια στο βουνό του χωριού του.

Παρόλα αυτά,στέκεται ακόμη ως άλλο «σημείο αντιλεγόμενο» να διχάζει όλους εκείνους που δε βίωσαν ή και δε γνωρίζουν τι πάει να πει να είσαι Βορειοηπειρώτης.

Από την μία, η αγάπη του για την Ελλάδα, τη μαμά πατρίδα και τα ιερά της σύμβολα τον ενδυνάμωναν και του έδιναν κουράγιο, από την άλλη όμως, εκείνο όμως που τον θέριεψε και έφτασε στην ίδια του τη θυσία, δεν ήταν άλλο από τον πόνο που βίωνε ως Έλληνας καταπιεζόμενος μειονοτικός.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-«ΣΟΚ» για τον ΉΡΩΑ Κατσίφα: Βασανίστηκε επί ώρες, μία μέρα πριν τον εκτελέσουν...(ΒΙΝΤΕΟ)

-Ο Κωνσταντίνος έπεσε για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά μιας στείρας διπλωματίας που εδώ και εκατό χρόνια πατάει επί των Ελλήνων ομογενών μιας χώρας που συνεχώς εμμένει στην αδιαλλαξία.

-Ο Κωνσταντίνος έπεσε για να ξανά θυμίσει στους Νεοέλληνες την ορθή πατριδογνωσία και να επαναφέρει τους Βορειοηπειρώτες στο προσκήνιο της ιστορίας.

-Ο Κωνσταντίνος έπεσε για να γίνει ανάχωμα στα σχέδια ενός μετα – χοτζικού συστήματος το οποίο συνεχίζει με τις ίδιες δικτατορικές μεθόδους να καταδιώκει τους ντόπιους Έλληνες, απομονώνοντάς τους στις γνωστές «μειονοτικές ζώνες» της ντροπής. Για μια γη που συνεχίζει να καλλιεργεί την ξενιτιά.

-Ο Κωνσταντίνος έπεσε για να μονοιάσουν επιτέλους οι Βορειοηπειρώτες, πολεμώντας από κοινού το ψευδοβόλεμα και το χαφιεδισμό που δυστυχώς καλά κρατεί και που οδήγησε και τον ίδιο στο θάνατο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-«ΣΟΚ» για τον ΉΡΩΑ Κατσίφα: Βασανίστηκε επί ώρες, μία μέρα πριν τον εκτελέσουν...(ΒΙΝΤΕΟ)

-Ο Κωνσταντίνος έπεσε για να στρέψει επιτέλους η παγκόσμια κοινότητα το βλέμμα της επάνω σε όσους απέμειναν να φυλάττουν τις Θερμοπύλες του Ελληνισμού.

Ας καταλάβουν επιτέλους όλοι πως ο εθνισμός εύκολα συγχέεται με τον εθνικισμό και πως η δυναμική προσέγγιση του αγώνα μας για παραμονή στα πάτρια εδάφη από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Κατσίφα, αποτελεί την ύστατη κραυγή όλων εκείνων των Βορειοηπειρωτών που «φιμωμένοι» στέκουν και ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Περιμένουν απλώς να ζήσουν ως πολίτες ενός τόπου που δεν τους κατατάσσει σε ανθρώπους δευτέρας διαλογής!

με πληροφορίες από makeleio.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares