Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Φέρνουν γερμανική Αστυνομία στην Ελλάδα…

Αποκάλυψη-ΣΟΚ από το Voice news…

Όπως θα παρατηρήσετε και στην αποκλειστική φωτογραφία, φορτηγό μεταφέρει Τέσσερα ΙΧ επιβατικά της γερμανικής αστυνομίας και ένα βανάκι εντός ελλαδικού χώρου.

Ωστόσο, η ύπαρξη των οχημάτων της γερμανικής αστυνομίας εντός ελληνικής επικράτειας δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη καθώς αν ανατρέξουμε μερικούς μήνες πριν και συγκεκριμένα στις 16 Νοεμβρίου 2019, θα διαπιστώσουμε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε απευθυνθεί ξανά στη Γερμανία για βοήθεια.

Σύμφωνα με τις «τότε» πληροφορίες, η βοήθεια από γερμανικής πλευράς προς την Ελληνική Κυβέρνηση είχε ως κύριο και βασικό στόχο τη βοήθεια σε επιχειρήσεις για τον εντοπισμό και την καταστολή της παράνομης μετανάστευσης στα ελληνικά σύνορα.

Τα γερμανικά περιπολικά είχαν εντοπιστεί από το φωτογραφικό φακό να κινούνται στην περιοχή του Ν.Ρυσίου Θεσσαλονίκης γεγονός που προκάλεσε την περιέργεια και τον προβληματισμό των κατοίκων.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Γερμανικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη τα περιπολικά είχαν προμηθευτεί από την Frontex,ενώ μέχρι στιγμής άγνωστος είναι ο λόγος του νέου “κύματος” γερμανικής βοήθειας προς την Ελλάδα καθώς και η προέλευση των αστυνομικών οχημάτων.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η παράνομη μετανάστευση αποτελεί το μεγαλύτερο πονοκέφαλο για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία εξαιτίας της πρόδηλης έλλειψης προγράμματος στρέφεται αλλού για βοήθεια για ακόμη μια φορά…

Shares