Τρίτη , 26 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ απο Μέγκι Ντρίο: «Στο GNTM είχα περάσει παράνομα αλκοόλ και κινητό»…(ΒΙΝΤΕΟ)

«Είχαμε ανθρώπους που έρχονταν από έξω. Τους άρεσα και ήθελαν να κάνουν πράγματα για μένα! Τους χρησιμοποιούσα», είπε χαρακτηριστικά…

H πρωην παίκτρια του GNTM, Μέγκι Ντρίο, αποκάλυψε σήμερα ότι έιχε καταφέρει να περάσει μέσα στο απίτι των μοντέλων αλκοόλ αλλά και κινητό, ενώ απαγορευόταν. Μάλιστα, ανέφερε ότι την είχε ανακαλύψει η συμπαίκτρια της Γαρυφαλλιά Καληφώνη και είχαν κάνει σύσκεψη με τα υπόλοιπα κορίτσια.

«Και τα δύο αυτά που απαγορευόντουσαν είχα καταφέρει και τα έβαλα μέσα στο σπίτι. Είχαμε ανθρώπους που ερχόντουσαν από έξω, οι οποίοι κάποιοι από αυτούς τους άρεσα και ήθελαν να κάνουν πράγματα για μένα. Τους χρησιμοποιούσα. Οχι τεχνικός της παραγωγής. Υπήρχαν γιατροί εξωτερικοί που ερχόντουσαν, μπαινοέβγαιναν», είπε η Μέγκι Ντρίο που φέτος εργάζεται στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου.

«Το έκρυβα πάνω από την πόρτα του δωματίου, κανονικά, μέχρι που με ανακάλυψαν σε κάποια φάση. Οχι η παραγωγή, μία από τις κοπέλες, η Γαρυφαλλιά που το μετέφερε σε όλες, και έγινε μια σύσκεψη και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η τριάδα της φωτιάς γιατί αυτές μας ήθελαν εκτός, γιατί έλεγαν ότι η Μέγκι με την Μικαέλα και την Εύη κάνουνε πράγματα τα οποία δεν τα κάνουμε εμείς», είπε, προσθέτοντας πως θα μπορούσαν να την έχουν διώξει», ανέφερε η πρώην παίκτρια του GNTM.

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares