Δευτέρα , 14 Οκτώβριος 2019
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΣΕΙΣΜΟΣ»! Ποιού κόμματος υποψήφιος επισκέφθηκε τον ΨΕΥΤΟ-ΜΟΥΦΤΗ στην Κομοτηνή;…

Τον δικό του τρόπο να πολιτευτεί εν μέσω προεκλογικής περιόδου χαράσσει ο βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ.

Ο βουλευτής συνάντησε πριν από μερικές ημέρες τον ψευτομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ στο γραφείο του τελευταίου. Μάλιστα, ο Ιλχάν Αχμέτ δημοσιοποίησε την συγκεκριμένη φωτογραφία στα social media, θέλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο να προσελκύσει… ψήφους.

Ο βουλευτής στο πλαίσιο της συνάντησης, φέρεται να ζήτησε και την προσωπική υποστήριξη του ψευτομουφτή στο πρόσωπό του για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Αλλά και μόνο η για μία ακόμη φορά δημόσια συνάντησή τους, αποτελεί από τον βουλευτή μία de facto αναγνώριση του ψευτομουφτή.

Θυμίζουμε ότι ο Ιλχάν Αχμέτ εκλέχθηκε στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές με το Ποτάμι, για να πάρει μεταγραφή μερικά χρόνια αργότερα στο Κίνημα Αλλαγής.

Παλιότερα είχε διατελέσει βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και υποψήφιος βουλευτής με την Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη και την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη. Το κατά πόσο οι εκλογικές του μεταγραφές θα συνεχιστούν, θα φανεί στο μέλλον.
xronos.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares