Τετάρτη , 29 Ιανουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΣΕΙΣΜΟΣ” για τις δημοσκοπήσεις! Είναι πλασματικές και FAKE… (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί κι αν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έλαβε στις ευρωεκλογές 4,2% και στις εθνικές εκλογές 3,7%; Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να εμφανίζουν, παρά τα στραπάτσα, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου με χαμηλότερα ποσοστά από τα πραγματικά.

Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες σε δύο δημοσκοπήσεις η ΕΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εμφανίζεται στο 3%, κάτι που είναι μια πρόοδος εάν σκεφτούμε τα ποσοστά που έδιναν οι εταιρείες προ των εκλογών.

Σε μια σειρά από tweets ο κ. Βελόπουλος σήμερα υπενθύμισε σε όλους γιατί αυτές οι δημοσκοπήσεις είναι πλασματικές και fake συγκρίνοντας τα ποσοστά που έδιναν προ των εκλογών και τα πραγματικά αποτελέσματα.

Για παράδειγμα το παρακάτω απόσπασμα είναι από δημοσκόπηση της Alco για το Open TV στις 26/2/19 όπου η ΛΥΣΗ εμφανιζόταν προ των ευρωεκλογών στο 1,4% (τελικό αποτέλεσμα 4,2%):

Σε άλλη δημοσκόπηση, αυτή τη φορά στις 9 Μαΐου, από την MRB για το Star Channel η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εμφανιζόταν στο 1,6% για τις ευρωεκλογές (τελικό αποτέλεσμα 4,2%) και για τις βουλευτικές στο 1,7% (τελικό αποτέλεσμα 3,7%):

Κι αυτά είναι μόνο δύο μικρά παραδείγματα από τα πολλά.

Οπότε εάν οι εταιρείες σήμερα παραδέχονται ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι πάνω από το όριο του 3% τότε προφανώς τα πραγματικά ποσοστά και η δυναμική της στην κοινωνία πρέπει να ξεπερνάει τα ποσοστά που των προηγούμενων εκλογών.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares