Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΣΕΙΣΜΟΣ”! Εταιρεία καλλιέργειας και εμπορίας φαρμακευτικής κάνναβης έφτιαξε ο γιος του Πάνου Καμμένου…

O Ηλίας Καμμένος, γιος του Πάνου Καμμένου, είναι μέτοχος της εταιρείας καλλιέργειας και εμπορίας κάνναβης Greekkannabis, όπως προκύπτει και από τα έγγραφα και το καταστατικό της ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας.Την εταιρεία συνέστησε μαζί με άλλα δυο πρόσωπα και δηλώνει ως διεύθυνση αυτή των γραφείων των ΑΝΕΛ, στην οδό Χαροκόπου 2 και Λεωφ. Συγγρού. Σύμφωνα με τα έγγραφα του καταστατικού της εταιρείας τα οποία δημοσιεύει το bankstersae.blogspot.com, θα ασχοληθεί με την «καλλιέργεια, παραγωγή, μεταποίηση, παρασκευή, αποθήκευση, μεταφορά, συσκευασία, διάθεση και εμπορία εντός και εκτός Ελλάδος λιναριού, κάνναβης, αρωματικών φυτών, σπόρων, βοτάνων και κάθε είδους παραγώγου από τις ανωτέρω ουσίες».

Στους σκοπούς της εταιρείας περιλαμβάνεται η προώθηση και διαφήμιση φαρμακευτικών ουσιών, φαρμακευτικής κάνναβης, αρωματικών φυτών, βοτάνων και καλλυντικών παρασκευασμάτων από τις ουσίες αυτές.

Η εταιρεία ιδρύθηκε σε «υπηρεσία μίας στάσης» στις 22 Νοεμβρίου 2018, περίοδο κατά την οποία ο Πάνος Καμμένος ήταν ακόμα μέλος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και κατείχε τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, καθώς οι ΑΝΕΛ έφυγαν από την κυβέρνηση τον Ιανουάριο του 2019.

Τα έγγραφα σύστασης της εταιρείας Greekkannabis
Παρακάτω είναι τα έγγραφα από τη σύσταση της εταιρείας

iefimerida.gr

Shares