Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΕΙΣΜΟΣ! Εάν γίνει το «μοιραίο» η Αθήνα τελειώνει….

Η Ελλάδα θα έρθει αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες καταστάσεις , καθώς υπάρχει ενδεχόμενο η  κυβέρνηση να  δημιουργήσει  δομές  αλλά έχει σκέψεις και για άλλες

Καθημερινό φαινόμενο για την χώρα η λαθρομετανάστευση με τα νησιά να ασφυκτιούν , με τις δομές να μην μπορούν να φιλοξενήσουν τον τόσο μεγάλο αριθμό με την έλευση λαθρομεταναστών να συνεχίζεται και οι κάτοικοι να αντιδρούν.

Λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι η κατάσταση στα νησιά είναι τραγική.Η Εγκληματικότητα στα ύψη , ληστείες ,ζωοκλοπές καταστροφές εκκλησιών είναι μερικά από τα καθημερινά περιστατικά που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας

Εικόνες ντροπιαστικές εν έτει 2020 και για μια Ευρωπαϊκή χώρα. Ωστόσο η κυβέρνηση συνεχίζοντας να μένει άπραγη θεωρεί ότι η λύση είναι τα hotspot τα οποία αποτελούν λάθος τακτική της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα παρακάτω βλέπουμε μια φωτογραφία που αποτυπώνει τις δομές φιλοξενίας λαθρομεταναστών που θα δημιουργηθούν  αλλά και τις οδεύσεις για είσοδο και έξοδο στην Αττική.Μια κίνηση που αν γίνει θα αποβεί μοιραίο για την χώρα.

 

Image

 

 

 

 

 

Shares