Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Αποκάλυψη σεισμός Βελόπουλου: Για 200.000 € έκοψαν παγκόσμια έρευνα για τον κορονοϊό στο νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης!

Σε μα σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος απο το βήμα της Βουλής για το Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Από το βήμα της Βουλής αποκάλυψε ότι η ΝΔ διέκοψε πρόγραμμα παραγωγής λεμφοκυττάρων εξαιτίας την πανδημίας την στιγμή που μοιράζει  εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια για να προωθήσουν  την εικόνα τους

Για άλλη μια φορά η Ελληνική λύση ξεμπρόστιασε την ΝΔ που για χιλιοστή φορά παραμερίζει οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία όπως τις ΜΕΘ και δίνει εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια

Δείτε την δήλωση -βόμβα του Κ.Βελόπουλου:

-Στο νοσοκομείο Παπανικολάου, για 200.000 ευρώ διακόψατε το πρόγραμμα παραγωγής λεμφοκυττάρων Τ, εξ αιτίας του convid. Είναι δυνατόν; Για 200.000 ευρώ κόπηκε η έρευνα όταν δίνετε εκατομμύρια στα ΜΜΕ; Ορίστε, το καταθέτω και αυτό στα πρακτικά. Και βέβαια η διακοπή της έρευνας έχει προεκτάσεις. Η περικοπή των χρημάτων έχει οδηγήσει σε κατάρρευση το Ελληνικό Πανεπιστήμιο – το Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνα, μα έχουν περάσει οι Τούρκοι και οι Πακιστανοί! Και όλο αυτό γιατί κόψατε τα λεφτά από την έρευνα. Περιμένω να αναλάβει πρωτοβουλία ο πρωθυπουργός γι’ αυτό.

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares