Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Τα καρτέλ των εφοπλιστών και των παραγωγών ενέργειας που στηρίζουν την κυβέρνηση ευθύνονται για τον πληθωρισμό!-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ουδείς άλλος τόλμησε να το αναφέρει δημοσίως!!!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος σε μία ακόμα αποκαλυπτική ομιλία του στη Βουλή(1/11), δεν δίστασε να αναφερθεί σε μία είδηση-κόλαφος για τα τεκτενόμενα αναφορικά με τα ενεργειακά και το LNG, που προμηθεύεται η Ευρώπη, προκειμένου να επιβιώσει ένεκα των αυτοκαταστροφικών κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας.

Αυτό, λοιπόν, που ουδείς άλλος τολμά να αναφέρει δημόσια, παρά μόνο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είναι το γεγονός πως το ήδη πανάκριβο LNG, μεταφερόμενο κυρίως Έλληνες εφοπλιστές, επίτηδες επιλέγεται η κωλυσιεργία του στη μεταφορά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού προκειμένου να διαμορφώσει συνθήκες περεταίρω ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ!!!!

Κι όλα αυτά αναφέρονται με πηγή πληροφόρησης τον μιντιακό κολοσσό Bloomberg.

Με άλλα λόγια πρόκειται για κοινό μυστικό, που ούτε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ούτε και οι υπόλοιποι πολιτικοί τόλμησαν να θίξουν δημοσίως.

Άλλωστε, όπως έγινε αναφορά παραπάνω, ποιος από το πολιτικό κατεστημένο τολμά να εξαπολύσει μύδρους κατά Ελλήνων εφοπλιστών, και που ορισμένοι εξ αυτών…τυχαίνει να έχουν και κανάλια!!!

ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!

Shares