Πέμπτη , 21 Ιανουαρίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ προχωρά σε ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ…

Η Ουγγαρία προχώρησε σε μια ανακοίνωση και δίνει την ευκαιρία σε Χριστιανούς αποκτώντας την δυνατότητα να σπουδάσουν δωρεάν με την δυνατότητα υποτροφίας.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα worldscholarshipforum.com όπου αναφέρει λεπτομερώς τι ακριβώς έχει αποφασιστεί από τους αρμόδιους για τις υποτροφίες.

Αναφέρει ότι  η βασική αποστολή του Προγράμματος Υποτροφιών για τους Χριστιανούς Νέους είναι να παράσχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν στην Ουγγαρία νέοι Χριστιανοί σπουδαστές που ζουν στις περιοχές κρίσης του κόσμου και / ή απειλούνται στη χώρα τους λόγω της πίστης τους.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών για τους Χριστιανούς Νέους διοικείται από την Αναπληρωτή Κρατική Γραμματεία της Ουγγαρίας για τη Βοήθεια των Διωστών Χριστιανών και διοργανώνεται από το Δημόσιο Ίδρυμα Tempus.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι υπότροφοι θα επιστρέψουν για να βοηθήσουν την οικιακή τους κοινότητα με τις γνώσεις τους και θα συμμετάσχουν στην ανασυγκρότηση των κατεστραμμένων από τον πόλεμο χωρών και θα συμβάλουν στη βελτίωση της κοινωνικής κατάστασης και στη διατήρηση του πολιτισμού των χριστιανικών κοινοτήτων.

Οι ενδιαφερόμενοι Ἑλληνορθόδοξοι Ἀραβόφωνοι  δύναται να υποβάλλουν αιτήσεις μέσω του  Πατριαρχείου.

Πηγη: worldscholarshipforum.com

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares