Παρασκευή , 14 Αυγούστου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η Κυβέρνηση γυρνάει την πλάτη στους Έλληνες και εισάγει αλλοδαπούς εργάτες…..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η Κυβέρνηση γυρνάει την πλάτη στους Έλληνες και εισάγει αλλοδαπούς εργάτες.....

Η Ελλάδα πλέον βρίσκεται λίγο πριν την οικονομική κατάρρευση , με τις θέσεις ανεργίας να αναμένεται  να εκτοξευθούν και  να προστεθούν χιλιάδες νέοι.

Η ΝΔ δεν παίρνει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης , για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας για να μην κλείσουν μαγαζιά και να μην χαθούν χιλιάδες θέσεις.

Και τώρα έρχεται αυτό το οποίο μας κάνει να απορούμε με την κυβέρνηση. Φέρνουν ξένα εργατικά χέρια , δηλ εργάτες από την Αλβανία προκειμένου να εργαστούν στα χωράφια της Βόρειας Ελλάδας με ημερομίσθιο να φτάνει στα 30 ευρώ . Όλα αυτά τη στιγμή που ο Έλληνας αμείβεται με 25 ευρώ το 8ώρο. Η ΝΔ αντί να στηρίξει τον  Έλληνα φέρνει ξένους να εργαστούν στην χώρα μας την στιγμή που οι Έλληνες χάνουν θέσεις εργασίας και ζητούν δουλειά.

Το σοκαριστικό είναι ότι οι Έλληνες γεωργοί που θέλουν αλλοδαπούς πρέπει να πληρώσουν   φόρο για την ασφάλιση και τον έλεγχο από τον ιό ανοίγοντας έτσι διάπλατα τις πόρτες εισόδου στους ξένους εργάτες. Ωστόσο μην μένετε μόνο εκεί το θέμα βρίσκεται και αλλού , πως γίνεται εν μέσω πανδημίας η Ελλάδα να δέχεται τόσους χιλιάδες ;Tώρα η ΝΔ δεν φοβάται για την  διασπορά του ιού;

Πράγματα ακατανόητα τα οποία αντιβαίνουν στην λογική αυτά τα οποία πράττει η ΝΔ .

Η Ελληνική λύση έχει επισημάνει συνεχώς ότι η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα με Έλληνες εργαζόμενους προκειμένου έτσι να βοηθηθεί ο Έλληνας  και όχι έτσι όπως πράττει η ΝΔ.

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares