Τετάρτη , 28 Ιουλίου 2021
Τελευταία Νέα

Αποκάλυψη “ΦΩΤΙΑ” Βελόπουλου στη Βουλή: Αγοράζετε τούρκικα λεωφορεία! Δεν ντρέπεστε; Προδότες ή βλάκες;…

Παρέμβαση έκανε σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος αναφερόμενος σε καίρια θέματα όπως ελληνοτουρκικά, για την οικονομία της Ελλάδας ,το λαθρομεταναστευτικό και την χρήση ή όχι της μάσκας.

Δείτε την ομιλία του Κ.Βελόπουλου στην Βουλή:

Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ την ομιλία του Κ.Βελόπουλου στη Βουλή

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ :Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Κώδικας Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Ενσωμάτωση στην Ελληνική Νομοθεσία της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/2102 και της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1024) – Κώδικας Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (Ενσωμάτωση στο Ελληνικό Δίκαιο της Οδηγίας (ΕΕ) 2018/1972) και άλλες διατάξεις».

Εάν ζούσαμε τον 5 αιώνα π.Χ. και είχαμε την κωμωδία του Αριστοφάνους θα έλεγα ότι αυτό το ν/σ είναι κατάλληλο για κωμωδία. Είμαστε η χώρα με τις πιο ακριβές χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας στην ΕΕ και εσείς φέρνετε το 5G! Είστε καλά; Ακούστε τι είπε η υπουργός περιβάλλοντος του Βελγίου: Δεν μπορώ να καλωσορίσω αυτή την τεχνολογία, γιατί οι εταιρείες δεν σέβονται τα όρια ακτινοβολίας και οι κάτοικοι των Βρυξελλών δεν είναι ινδικά χοιρίδια για να τους την πουλήσω. Αυτό είπε η Υπουργός περιβάλλοντος του Βελγίου. Για εσάς όμως οι κάτοικοι της Ελλάδας είναι πειραματόζωα, όπως τους κάνατε πειραματόζωα με τα μνημόνια και εσχάτως με τον κορωναϊό. Επίσης στη Ρώμη απαγορεύτηκε τη τεχνολογία 5G. 229 επιστήμονες μιλούν για τις αποδείξεις επιβλάβειας της εν λόγω τεχνολογίας στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Και εσείς θέλετε να φέρετε 5G. Ξέρετε τι μου θυμίζετε; Αυτόν που δεν έχει χρήματα για να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο και φτιάχνει πάρκινγκ.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να συλλυπηθώ εκείνους που έχασαν ανθρώπους τους στην Θεσσαλία. Και να σας πω ότι τα προβλήματα στην Θεσσαλία δεν προκλήθηκαν από τον κυκλώνα, αλλά από τις κακοτεχνίες των έργων. Πήγε εκεί ο πρωθυπουργός, πήγε και ο κ. Τσίπρας στην περιοχή. Εμείς αντίθετα θελήσαμε να μην σκυλέψουμε στον πόνο των ανθρώπων και στείλαμε εμπειρογνώμονες, που μας είπαν που είναι τα προβλήματα. Ακούστε λοιπόν: δεν έχει γίνει διαπλάτυνση του ποταμού, δεν έχουν χτιστεί νέες γέφυρες, όλες οι γέφυρες εκεί είναι παλιές, δεν έχει γίνει ποτέ έλεγχος της ροής του ποταμού, γιατί αν γίνει έλεγχος της ροής θα δούμε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα ρέματα. Δεν έχει γίνει συντήρηση των αντιπλημμυρικών έργων, από τις 5 αντλίες νερού λειτουργούν μόνο οι 2, οι οποίες λειτουργούν μέσω της ΔΕΗ και αν γίνει διακοπή του ρεύματος τότε υπάρχει πρόβλημα.
Και ακούω σήμερα ότι κάποιοι βουλευτές της ΝΔ αντιδρούν στις ενέργειες της κυβέρνησης σε σχέση με τους Τούρκους. Και καλά κάνουν. Γιατί το Όρουτς Ρέις άρχισε να κάνει πάλι βόλτες στο Αιγαίο. Και εσείς επιμένετε να κάνετε διάλογο με έναν άνθρωπο που είναι φασίστας, είναι μιλιταριστής, είναι αυταρχικός.
Έγινε όμως και κάτι ακόμα και πρέπει να το πούμε. Η Κύπρος διέσωσε την τιμή του Ελληνισμού. Δυστυχώς η προδοσία που κάνατε χθες ως κυβέρνηση να αφήσετε τον Αναστασιάδη να πει μόνος του «όχι», στιγματίζει εμάς! Η Κύπρος είπε όχι στις κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας, ενώ εμείς γυρίσαμε την πλάτη στην Κύπρο που υποφέρει από τον σωβινισμό των Τούρκων. Ακόμα μια φορά πουλήσαμε τους Κύπριους αδελφούς μας. Είναι δυνατόν να μαθαίνουμε εδώ στο κοινοβούλιο από τον Ακάρ ότι γίνεται διάλογος; Παρά τα όσα γίνονται εσείς παρασκηνιακά κάνετε διάλογο με τους Τούρκους; Με ποια προαπαιτούμενα γίνεται αυτός ο διάλογος; Με ποιους όρους και με ποιους συμβιβασμούς; Γιατί ο κ. ΠάΪατ βγήκε στο ΟΡΕΝ και μίλησε για συμβιβασμούς που πρέπει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης. Και όταν εγώ τον ρώτησα αν έχουμε δικαίωμα στα 12 ν.μ. δεν το αρνήθηκε αλλά η απάντηση στο ερώτημά μου ήρθε αμέσως μετά από την Ουάσιγκτον, η οποία είπε ότι δεν έχουν καμμία νομική ισχύ για το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ οι χάρτες της Σεβίλλης. Και γιατί η κυβέρνηση δεν βγαίνει να πει ανοικτά ότι δεν θα δεχθεί στο τραπέζι του διαλόγου το θέμα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών; Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει εδώ μέσα Έλληνας που θα πει «ναι» στην αποστρατιωτικοποίηση των νησιών. Ας μην αναφερθώ στον εναέριο χώρο, στα 12 ν.μ. στο FIR, που ήδη συζητείτε την συνδιαχείριση του FIR. Όταν λοιπόν βγαίνει ο Αμερικανός πρέσβης στην Τουρκία και λέει ότι οι χάρτες της Σεβίλλης δεν έχουν καμμία αξία, καμμία νομική ισχύ για το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, αυτό σημαίνει ότι οι Αμερικανοί σας τέλειωσαν! Αλλά δεν σας ενδιαφέρει εσάς γιατί η απάντησή σας σε όλα είναι ένα «ωχ αδερφέ»! Δεν είναι έτσι όμως. Ξέρετε τι είχε πει ο Καποδίστριας, τον οποίο ο πρωθυπουργός λέει ότι λατρεύει; Είχε πει λοιπόν ότι: η νίκη είναι δική μας μόνο όταν βασιλεύσει στην καρδιά μας το ελληνικό αίσθημα. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης! Αυτό το είχε πει ο Καποδίστριας. Και εμείς ακούμε την Μέρκελ και αδειάζουμε ακόμα μια φορά την Κύπρο. Ντροπή σας! Ένα μικρό νησί, με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους είπε «όχι» και εμείς με τα 10 εκατομμύρια Ελλήνων γονατίζουμε μπροστά στις απαιτήσεις των Γερμανών.
Βγήκε ο ΕΡντογάν και ζήτησε να καταδικαστεί μια ελληνική εφημερίδα και κανείς από την κυβέρνηση δεν είπε τίποτα! Και γιατί να καταδικαστεί; Η εφημερίδα είπε «άι σιχτίρ» στον Ερντογάν, που η φράση αυτή βγαίνει από το «αεί σε οικτίρω», του είπε αυτό που του ταιριάζει και αυτός ζήτησε τη δίωξη της εφημερίδας και των δημοσιογράφων. Και ούτε η κυβέρνηση αλλά και κανένα κόμμα δεν βγήκε να πει μία λέξη!
Ξέρετε τι σημαίνει αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, την οποία η ΝΔ δεν διαψεύδει; Το 1967 η Επταετία απέσυρε μια μεραρχία από την Κύπρο και το ’74 είχαμε την εισβολή! Αυτό σημαίνει η αποστρατιωτικοποίηση. Ας μάθουμε από τα λάθη μας και ας μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη.
Ξέρετε τι μου είπε καθηγητής πανεπιστημίου; Γερμανός! όχι Έλληνας. Καμμία κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν απαίτησε ποτέ από την ΕΕ να μην πουλά όπλα στην Τουρκία, όσο συνεχίζεται η κατοχή της Κύπρου! Καμμία κυβέρνηση! Ούτε ένα διάβημα όλα αυτά τα χρόνια!
Και αναρωτιέμαι, οι βουλευτές που κατάγονται από τον Έβρο, με τι μάτια θα κοιτάξετε τον κτηνοτρόφο που αμύνθηκε στην παραβίαση των συνόρων μας; Βγήκε ελληνικό δικαστήριο και τον καταδίκασε σε 26 μήνες φυλάκιση, γιατί λέει οπλοφορούσε, ενώ ο άνθρωπος είχε άδεια οπλοφορίας και είχε μία κυνηγετική καραμπίνα, την στιγμή που η κυνηγετική περίοδος ισχύει έως τις 2 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για παράνομη απόφαση ενός παράνομου δικαστηρίου, που αθώωσε εκείνους που μπήκαν παράνομα στον τόπο μας. Και αναρωτιέμαι τι κάνουν αυτοί οι δικαστες; Πώς τον καταδικάζουν αυτόν τον άνθρωπο; Ο οποίος μάλιστα δεν χρησιμοποίησε όπλο. Δεν τα έβαλε με τους παρανόμως εισελθόντες.
Πάμε στους φίλους σας τους Γερμανούς. Οι οποίοι θα επαναλάβω πως δεν είναι φίλοι της χώρας, γιατί η Γερμανία εδώ και 180 χρόνια στηρίζει τους Τούρκους, για λόγους πολιτικούς, οικονομικούς, γεωστρατηγικούς κλπ. Διάβαζα ένα άρθρο της Die Welt που λέει ότι ξένες τράπεζες έχουν δώσει στην Τουρκία 154 δις ευρώ σε δάνεια. Και εσείς νομίζετε ότι η Μέρκελ θα επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία; Ισπανική τράπεζα κατέχει το 50% τουρκικής τράπεζας! Πώς είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά να νομίζετε ότι η Ευρώπη θα επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία; Και επειδή το ξέρετε, εκείνο το μοναδικό διπλωματικό όπλο που είχαμε το απενεργοποιήσατε με μία δήλωση του πρωθυπουργού από την ΔΕΘ, ότι «δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας». Και δεν ντράπηκε γι’ αυτό κανένας από όλους εσάς εδώ μέσα.
Και βλέπω εδώ, οι δήμοι Αμαρουσίου, Νίκαιας, Γαλατσίου, Ρεθύμνου, πριν δύο μήνες αγόρασαν λεωφορεία από την Τουρκία! Δηλαδή πάτε και δίνετε λεφτά στους Τούρκους. Ως πότε θα συνεχιστεί αυτή η ανοησία, γιατί δεν θέλω να την πω προδοσία. Δίνετε τα λεφτά του Ελληνικού λαού στην Τουρκία; Και δεν βρίσκεται ένας υπουργός να θέσει ζήτημα και να ρωτήσει για τι γίνεται αυτό το πράγμα;
Βλέπω εδώ την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η οποία έχει φωτο και κάνει διαφήμιση του Ακιντζί. Μιλάμε για τον Ακιντζή, τον ψευτοαρχηγό των Κατεχομένων. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει αλήθεια αυτός ο τόπος;
Θα το πω ακόμα μια φορά ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είστε ίδιοι! Βγήκε στη ΔΕΘ ο κ. Τσίπρας και προειδοποίησε τον πρωθυπουργό να μην φέρει τις κυρώσεις που αφορούν στα Σκόπια. Τον προειδοποίησε με ονομαστική ψηφοφορία! Πρώτη φορά βλέπω, την ονομαστική ψηφοφορία, μια διαδικασία που αποφασίζεται την τελευταία στιγμή, να προαναγγέλεται 20 πριν. Αυτό όμως επί της ουσίας ήταν στήριξη του Τσίπρα στον Μητσοτάκη, γιατί ο πρωθυπουργός δεν είχε εξ αρχής σκοπό να φέρει το θέμα και κανένας βουλευτής δεν θα ψήφιζε. Αυτό όμως δεν έχει ξαναγίνει. Αυτό το κάνεις για να εκθέσεις ένα κόμμα. Και εσάς φαίνεται ότι σας στηρίζει ο Τσίπρας. Είστε όμοιοι! Τη δική μας πρόταση για εξεταστική επιτροπή για τον Κοτζιά και τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν την φέρνετε. Ο κ. Τασούλας, ο πρόεδρος της βουλής μας λέει κάθε τόσο, το Μάρτιο θα τη φέρω, τον Ιανουάριο θα τη φέρω, τον Αύγουστο θα τη φέρω και δεν τη έφερε ποτέ!
Και βγήκε ο πρωθυπουργός και χαρακτήρισε «υπερδραστήριους» τους λαθρομετανάστες που έκαψαν τη Μόρια. Υπερδραστήριος χαρακτηρίζεται κάποιος όταν κάνει προπόνηση. Και ο Μητσοτάκης είπε έτσι αυτούς που είναι πυρομανείς και καίνε τον τόπο.
Και να πάμε στο Newsit, που του δώσατε μεγάλο μερίδιο από τα 20 εκατ. που μοιράσατε στα ΜΜΕ, έχει εδώ ένα δημοσίευμα. Το καταθέτω στα πρακτικά. Δείτε τον τίτλο: Γυναίκες και παιδιά ανάμεσα στους πρόσφυγες που διασώθηκαν στη Γαύδο. Και όταν διαβάσεις το άρθρο λέει μέσα ότι ήταν 52 Αφγανοί στο σύνολο, εκ των οποίων 5-6 ήταν γυναίκες και παιδιά. Τους πληρώσατε και επενδύουν στο συναίσθημα των ανθρώπων. Με αυτούς τους δημοσιογράφους που πληρώνετε από τα 20 εκατ. που μοιράσατε επιχειρείτε να αλλάξετε τη λογική των ανθρώπων. Δεν ξέρω πόσο σας τιμά αυτό. Εμείς καταθέσαμε πρόταση νόμου, για να την εντάξετε στο αντιρατσιστικό ν/σ, για να θεωρείτε παράνομη η χριστιανοφοβία και η ελληνοφοβία. Και ορίστε δείτε. ΤΑ καταθέτω και αυτά στα πρακτικά. Χθες στη Ροδόπη έκαψαν τον εσταυρωμένο σε Εκκλησία. Στη ΒΙΑΛ της Χίου έκαψαν την Αγ. Τράπεζα. Καταθέσαμε την πρότασή μας για την εντάξετε στο νόμο που εσείς οι ίδιοι κάνατε και ψηφίσατε. Και να σας υπογραμμίσω ότι το άρθρο 49 της συνθήκης της Γενεύης λέει ότι η συστηματική μεταφορά ανθρώπων με στόχο την αλλαγή του πληθυσμού μιας χώρας απαγορεύεται! Δεν το λέω εγώ. Το λέει η Συνθήκη της Γενεύης. Και ο Ερντογάν μεταφέρει εδώ χιλιάδες και εσείς δεν μιλάτε. Ξέρετε τι είχε πει ο πρώην πρόεδρος της Αλγερίας Χουαρί Μπουμεντιέν; Με τις κοιλιές των γυναικών μας θα κατακτήσουμε τη Γαλλία. Το είχε πει πριν από 20 χρόνια. Και να σας υπογραμμίσω ότι με το Ισλάμ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω όμως με όλους εκείνους τους ακραίους, τους φανατικούς, τους απάνθρωπους κύκλους, που αυτομαστιγώνονται με ξυράφια στο κέντρο της Αθήνας και που σφάζουν. Με αυτούς δεν μπορώ να συνυπάρξω. Έχω εδώ μια καταγγελία που έρχεται από τον Έβρο: έβαλαν 15 ανήλικους μουσουλμάνους στο γυμνάσιο με τα 17 Ελληνόπουλα. Μα αυτά τα παιδιά, οι Πακιστανοί, τι γνώσεις έχουν που θα μπορούν να διδαχθούν μαζί με τα Ελληνόπουλα στο ελληνικό σχολείο; Γιατί θα πρέπει να ρίξουμε το επίπεδο του ελληνόπουλου για να ισορροπήσει με τον Πακιστανό; Πώς του βάζετε μαζί; Γιατί δεν τους βάζετε χωριστά; Εχω επίσης ένα έγγραφο του εισαγγελέα εφετών, είχαμε μια υπόθεση βιασμού 7χρονου σε camp από έναν 25χρονο και η ΔΟΜ αρνείται να δώσει στοιχεία στον εισαγγελέα, γιατί ο 25χρονος δεν έχει δικαίωμα ασυλίας στην Ελλάδα! Είναι δυνατόν; Τι είναι αυτή ΔΟΜ; Κράτος εν κράτει; Ο εισαγγελέας δεν μπορεί να ελέγξει μια ΔΟΜ;
Ο συγγραφέας Μαρκ Τουαίην είχε πει: Πίστη στην πατρίδα να έχει πάντα και στην κυβέρνηση μόνο αν το αξίζει. Και η κυβέρνηση της ΝΔ δεν το αξίζει. Όλα τα κάνει στρεβλά. Υπήρχε ένα φυλάκιο στο Σουφλί, το οποίο καταργήθηκε πριν από 15 ημέρες. Και το φυλάκιο αυτό ήταν ανάχωμα στην λαθροεισβολή του περασμένου Μαρτίου. Υπήρχαν εκεί 50 στρατιώτες! Αυτοί είστε κύριοι της ΝΔ!
Θα ήθελα να κάνω και μια αναφορά στον Κορωναϊό. Εμείς στα στηρίξαμε όταν ξέσπασε η νόσος και είπαμε ναι, να ληφθούν μέτρα για να αποφευχθεί η εξάπλωση. Εσείς όμως είστε μικροί στα μικρά και ακόμα μικρότεροι στα μεγάλα. Βλεπω τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς, να βγαίνουν στον ΣΚΑΪ και έχουν γίνει γιατροί. Μας λιβανίζουν κάθε μέρα: να φοράτε μάσκα, να μην μιλάτε, να αναπνέετε λιγότερο. Και οι γιατροί, οι επιστήμονες έγιναν όλοι πολιτικοί. Το Σαββατοκύριακο έγινε ένα διεθνές συνέδριο επιστημόνων στην Αθήνα και κανείς από τους φωστήρες σας δεν πήγε στο συνέδριο για να αντιπαρατεθεί με τους επιστήμονες. Κανένας! Κοροϊδεύετε τον Ελληνικό λαό κύριοι. Την Κυριακή το μεσημέρι σας ξέφυγε ότι στη Μόρια υπάρχουν 243 κρούσματα του ιού και την Δευτέρα τα κρούσματα έγιναν 174. Ξέρετε γιατί; Γιατί αν ο αριθμός υπερβεί τα 500 θα πρέπει να γίνει lockdown. Σχοινοβατείτε επικοινωνιακά. Κάνετε λάθη. Δεν γίνεται το ανώτατο όριο ατόμων σε κλειστούς χώρους να είναι 9 άτομα και στην σχολική τάξη να είναι 25. Δηλαδή στο σουβλατζίδικο δεν πρέπει να υπάρχουν πάνω από 9 άτομα και στην τάξη βάλατε 25 μαθητές! Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είχε ρεπορτάζ που έλεγε ότι ένας 25χρονος πέθανε από κορωναϊό. Και θορυβήθηκα όταν είδα τον τίτλο. Όταν όμως διάβασα το άρθρο είδα πρώτον ότι αυτός ήταν από το Μπαγκλαντές και δεύτερον ότι έπασχε από λευχαιμία. Καλλιεργείτε τον φόβο επίτηδες για να εξυπηρετήσετε τους φίλους σας. Και το χειρότερο είναι ότι καις τα ελληνοτουρκικά κάνετε τα πάντα υπόγεια. Υπόγεια θα κάνετε και κάποια παρασκηνιακή συμφωνία. Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έχει άρθρο που λέει ότι σαρώνει ο κορωναϊός μεταξύ των μεταναστών και ο Μηταράκης έβγαινε και έλεγε ότι στους μετανάστες δεν υπάρχει ούτε ένα κρούσμα.. Αναρωτιέμαι σε ποια χώρα ζω. Στη χώρα που οι εταιρείες των αυτοκινητοδρόμων ζήτησαν αποζημίωση 80 εκατ. ευρώ, όπως έκανε και η FRAPORT, επειδή ζημιώθηκαν από τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωναϊού. Ωραίοι επενδυτές! Τι είδους επενδυτές είναι αυτοί; Επένδυση σημαίνει ότι ο επιχειρηματίας ρισκάρει και έχει κέρδη και ζημίες. Δεν σημαίνει ότι αν κερδίζω είναι καλά και αν ζημιωθώ θα τα πάρω από το κράτος.
Κλείνοντας να πω ότι λυπήθηκα πολύ από την άγρια επίθεση που έχετε εξαπολύσει κατά της Ορθοδοξίας, με αφορμή το γεγονός ότι ο Κουμουτσάκος πήγε να κοινωνήσει. Η Θεία Κοινωνία είναι ο ορισμός της πίστεως της Ορθοδοξίας. Είναι δικαίωμά σας να μην πιστεύετε, αλλά να τη λοιδωρείτε και να την βρίζετε είναι ξεδιάντροπο! Δεν επιτρέπεται να παίζεις με τα μυστήρια της Εκκλησίας. Κατ’ εμέ ο Κουμουτσάκος καλά έκανε και πήγε να κοινωνήσει. Το λάθος ήταν ότι έβγαλε φωτογραφία. Αλλά να τον κατηγορείτε γι’ αυτό, παραπάει. Θέλετε με το ζόρι να μοιάσετε στους Αριστερούς. Μα αν είχαν δίκιο οι αριστεροί θα υπήρχαν ακόμα κομμουνιστικά καθεστώτα. Βλέπετε ότι ο κομμουνισμός τελείωσε. Το εργοστάσιο έκλεισε παγκοσμίως. Έμεινε μόνο μία αντιπροσωπεία εδώ που αγωνίζεται να υπάρξει.

ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 10:11 ΕΩΣ 10:ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ
ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ 14:49 ΕΩΣ 15:18 ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ

ΓΙΑ ΜΟΡΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΑΠΟ 18:48 ΕΩΣ 19:22 ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ

ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟ 26:32 ΕΩΣ 27:18 ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ

 

Καταγγελία Βελόπουλου: Βάζετε στο γυμνάσιο 15 Πακιστανούς με 17 Ελληνόπουλα! Για ποιά εκπαίδευση μιλάμε;

Καταγγελία Βελόπουλου: Βάζετε στο γυμνάσιο 15 Πακιστανούς με 17 Ελληνόπουλα! Για ποιά εκπαίδευση μιλάμε;

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

 

Αποκάλυψη Βελόπουλος στη Βουλή- Η συνθήκη της Γενεύης απαγορεύει την συστηματική μεταφορά για αλλοίωση πληθυσμού που κάνει ο Ερντογάν

Αποκάλυψη Βελόπουλος στη Βουλή- Η συνθήκη της Γενεύης απαγορεύει την συστηματική μεταφορά για αλλοίωση πληθυσμού που κάνει ο Ερντογάν

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

 

Βελόπουλoς ισοπεδώνει την κυβέρνηση: Στα μικρά είστε πολύ μικροί, στα μεγάλα είστε ακόμα πιο μικροί

Βελόπουλoς ισοπεδώνει την κυβέρνηση: Στα μικρά είστε πολύ μικροί, στα μεγάλα είστε ακόμα πιο μικροί

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

 

Τρομερή καταγγελία Βελόπουλου για φυλάκια: Καταργήσατε φυλάκιο στο Σουφλί που ήταν ανάσχεση των εισβολέων!

Τρομερή καταγγελία Βελόπουλου για φυλάκια: Καταργήσατε φυλάκιο στο Σουφλί που ήταν ανάσχεση των εισβολέων!

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

Βελόπουλoς σε βουλευτές της Ν.Δ: Πίστη στην πατρίδα για πάντα! Πίστη στο κόμμα και στην κυβέρνηση μόνο όταν το αξίζει. Και η ΝΔ δεν την αξίζει!

Βελόπουλoς σε βουλευτές της Ν.Δ: Πίστη στην πατρίδα για πάντα! Πίστη στο κόμμα και στην κυβέρνηση μόνο όταν το αξίζει. Και η ΝΔ δεν την αξίζει!

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

Σοκ στη Βουλή από την αποκάλυψη Βελόπουλου -Ο ΔΟΜ δε δίνει στοιχεία για υπόθεση δεν δίνει στοιχεία για υπόθεση βιασμού παιδιού

Σοκ στη Βουλή από την αποκάλυψη Βελόπουλου-Ο ΔΟΜ δε δίνει στοιχεία για υπόθεση δεν δίνει στοιχεία για υπόθεση βιασμού παιδιού στον εισαγγελέα!

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

Καταγγελίες Βελόπουλου. Εσείς της Ν.Δ. κάνατε νόμο την ιθαγένεια fast track και τον αντιρατσιστικό για τους…..

Καταγγελίες Βελόπουλου. Εσείς της Ν.Δ. κάνατε νόμο την ιθαγένεια fast track και τον αντιρατσιστικό για τους ……

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

 

Ο Βελόπουλος γκρέμισε την προπαγάνδα του Ευαγγελάτου: 50 μαντράχαλους Αφγανούς τους βαφτίσατε γυναικόπαιδα

Ο Βελόπουλος γκρέμισε την προπαγάνδα του Ευαγγελάτου: 50 μαντράχαλους Αφγανούς τους βαφτίσατε γυναικόπαιδα! Έπιασαν τόπο τα λεφτά του Πέτσα.

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

 

Έξαλλος ο Βελόπουλος με τον Μητσοτάκη: Βάφτισες «υπερδραστήριους» τους νέρωνες…. της Μόριας

Έξαλλος ο Βελόπουλος με τον Μητσοτάκη: Βάφτισες «υπερδραστήριους» τους νέρωνες….της Μόριας

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

Κεραυνοί Βελόπουλου: Ακόμα περιμένω την εξεταστική για τις Πρέσπες. Δεν πειράζει θα την φέρουμε μόνοι μας με 30 βουλευτές

Κεραυνοί Βελόπουλου: Ακόμα περιμένω την εξεταστική για τις Πρέσπες. Δεν πειράζει θα την φέρουμε μόνοι μας με 30 βουλευτές

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

Αποκάλυψη φωτιά Βελόπουλου στη Βουλή: Ο Τσίπρας στηρίζει Μητσοτάκη! Είναι δεκανίκι του! Είστε ίδιοι στο θέμα των Σκοπίων!

Αποκάλυψη φωτιά Βελόπουλου στη Βουλή: Ο Τσίπρας στηρίζει Μητσοτάκη! Είναι δεκανίκι του! Είστε ίδιοι στο θέμα των Σκοπίων!

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

Βόμβα Βελόπουλου για το Πρώτο Θέμα (Ψέμμα)! Kάνετε διαφήμιση στον Ακιντζί τον φύλαρχο των εισβολέων στα κατεχόμενα

Βόμβα Βελόπουλου για το Πρώτο Θέμα (Ψέμμα)! Kάνετε διαφήμιση στον Ακιντζί τον φύλαρχο των εισβολέων στα κατεχόμενα

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

 

Αποκάλυψη φωτιά Βελόπουλου στη Βουλή: Αγοράζετε τούρκικα λεωφορεία! Δεν ντρέπεστε; Προδότες ή βλάκες;

Αποκάλυψη φωτιά Βελόπουλου στη Βουλή: Αγοράζετε τούρκικα λεωφορεία! Δεν ντρέπεστε; Προδότες ή βλάκες;

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

 

Κατηγορώ Βελόπουλου στη Βουλή: Με μία δήλωση του πρωθυπουργού ακυρώσατε το μοναδικό διπλωματικό όπλο της χώρας. Τις κυρώσεις. Ντροπή σας!

Κατηγορώ Βελόπουλου στη Βουλή: Με μία δήλωση του πρωθυπουργού ακυρώσατε το μοναδικό διπλωματικό όπλο της χώρας. Τις κυρώσεις. Ντροπή σας!

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

 

 

 

 

Στηριξη Βελόπουλου στην εφ. Δημοκρατία : Ο Ερντογαν δεν ειναι άνθρωπος -Άι σ@χτ@ρ Ερντογάν πια!

Στηριξη Βελόπουλου στην εφ. Δημοκρατία : Ο Ερντογαν δεν ειναι άνθρωπος -Άι σ@χτ@ρ Ερντογάν πια!

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

 

Βόμβα Βελόπουλου: Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης!

Βόμβα Βελόπουλου: Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης!

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

 

Βελόπουλος προς κυβέρνηση: Σας τελείωσαν οι Aμερικανοί!

Βελόπουλος προς κυβέρνηση: Σας τελείωσαν οι Aμερικανοί!

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

 

Επίθεση Βελόπουλου στην κυβέρνηση: Για ποιους συμβιβασμούς μιλάει ο Πάιατ;

Επίθεση Βελόπουλου στην κυβέρνηση: Για ποιους συμβιβασμούς μιλάει ο Πάιατ;

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

 

Τελεσίγραφο Βελόπουλου: Να διαψεύσει ο πρωθυπουργός ότι συζητά αποστρατικοποίηση νησιών. Δεν το διαψεύδει!

Τελεσίγραφο Βελόπουλου: Να διαψεύσει ο πρωθυπουργός ότι συζητά αποστρατικοποίηση νησιών. Δεν το διαψεύδει!

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

 

 

Ράπισμα Βελόπουλου προς ΝΔ: Ο Ερντογάν ζητάει την δίωξη της εφημερίδας και δεν μιλάει κανένας σας! Αν ήταν κανένα τζαμί θα είχατε ξεσηκωθεί!

Ράπισμα Βελόπουλου προς ΝΔ: Ο Ερντογάν ζητάει την δίωξη της εφημερίδας και δεν μιλάει κανένας σας! Αν ήταν κανένα τζαμί θα είχατε ξεσηκωθεί!

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

 

Κατηγορώ Βελόπουλου: Η Κύπρος διέσωσε την τιμή του ελληνισμού. Εσείς διαπράξατε προδοσία!

Κατηγορώ Βελόπουλου: Η Κύπρος διέσωσε την τιμη του Ελληνισμού. Εσείς διαπράξατε προδοσία!

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

 

Βελόπουλος: Είναι δυνατόν να μαθαίνουμε από τον Ακάρ ότι γίνεται διάλογος; Τι διάλογος;

Βελόπουλος: Είναι δυνατόν να μαθαίνουμε από τον Ακάρ ότι γίνεται διάλογος; Τι διάλογος;

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

Αποκαλύψεις Βελόπουλου στη Βουλή :Γι’ αυτό θρηνήσαμε νεκρούς στην Καρδίτσα!

Αποκαλύψεις Βελόπουλου στη Βουλή :Γι’ αυτό θρηνήσαμε νεκρούς στην Καρδίτσα!

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

 

Άνω κάτω στη Βουλή με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Βελόπουλου : Σέρνετε την χώρα στο πεδίο σύγκρουσης δυο κολοσσών..

Άνω κάτω στη Βουλή με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Βελόπουλου : Σέρνετε την χώρα στο πεδίο σύγκρουσης δυο κολοσσών..

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

Καταγγελία βόμβα Βελόπουλου στη Βουλή για το 5G: Κάνετε τους Έλληνες πειραματόζωα…ελληνικά ερίφια!

Καταγγελία βόμβα Βελόπουλου στη Βουλή για το 5G: Κάνετε τους Έλληνες πειραματόζωα…ελληνικά ερίφια!

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 22. September 2020

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares