Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Δείτε γιατί μίλησαν Βελόπουλος – Άδωνις… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Δείτε γιατί μίλησαν Βελόπουλος - Άδωνις... (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα πρώτο θέμα σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ είναι η είδηση ότι υπάρχουν ενδείξεις για ελληνικό σούπερ κοίτασμα φυσικού αερίου 280 δισ. κυβικών μέτρων στην Κρήτη.

Την είδηση αυτή αναπαρήγαγε και ο υπουργός ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, θέλοντας προφανώς να χρησιμοποιήσει την είδηση υπέρ της κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος μιλάει εδώ και πολλές δεκαετίες για το θέμα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου στη χώρα μας απάντησε στο tweet του κ. Γεωργιάδη και συγκεκριμένα έγραψε:

“Άδωνι για θύμισε στον κόσμο ποιος τα έλεγε αυτά; Ποιος ούρλιαζε για τα πετρέλαια στην Βουλή και όλοι έλεγαν ψέματα ότι δεν υπάρχουν; Εάν ξεκινούσαν από το 2007 ίσως δεν θα φτάναμε στην… πτώχευση και το ξέρεις αφού τα λέγαμε και μαζί.

Δείτε τον διάλογο:

Σχετικά με την είδηση των κοιτασμάτων η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

ΠΕΜΠΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Η ανακάλυψη τεράστιας ποσότητας κοιτασμάτων φυσικού αερίου νότια της Κρήτης, έρχεται ως επιβεβαίωση των όσων μόνο ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ είχε ήδη επισημάνει στη Βουλή πολλά χρόνια πίσω, όταν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ αρνούνταν πεισματικά την ύπαρξη τους!

Εάν οι έρευνες για υδρογονάνθρακες είχαν αρχίσει από το 2007, ίσως η χώρα να είχε αποφύγει τόσο την … πτώχευση, όσο και τα δεινά που ακολούθησαν από αυτήν και που οδήγησαν τη χώρα στην απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας!

Δυστυχώς οι πολίτες αρνήθηκαν την αλήθεια και εμπιστεύτηκαν αυτούς που τους έλεγαν συστηματικά ψέματα για τον ορυκτό πλούτο της χώρας! Τα γεγονότα διέψευσαν τα ψέματα … αλλά οι πολίτες πτώχευσαν!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares