Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αποκάλυψη Αρμενίας: Η Τουρκία έστειλε 1.200 μαχητές στο Αρτσάχ -”Δικαίωμα μας” δηλώνει ο Ερντογάν…..

Αποκάλυψη Αρμενίας: Σύμφωνα με Αρμένικο ΜΜΕ η Τουρκία φέρεται να έστειλε 1200 κομάντος για να πολεμήσουν μαζί με τους Αζέρους εναντίον των Αρμενίων στο Ναγκόρνο/Καραμπάχ, σύμφωνα με Ρώσο δημοσιογράφο που κάνει ρεπορτάζ μέσα στα πεδία των μαχών.


“Οι Τούρκοι καταδρομείς, οι οποίοι έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία αφού πολεμούσαν εδώ και μεγάλο διάστημα στην ΝΑ Τουρκία τους Κούρδους του ΡΚΚ, μετακινήθηκαν στο Αζερμπαϊτζάν για να πολεμήσουν ενάντια στους Αρμένιους του Αρτσάχ”, δήλωσε ο ιδρυτής και ο ανταποκριτής του WarGonzo, Semon Pegov, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικαλούμενος ρωσικές πηγές.

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι Τούρκοι καταδρομείς μεταφέρθηκαν αρχικά στο Μπακού και μετά μετακινήθηκαν στο μέτωπο του Ναγκόρνο/Καραμπάχ.

«Πρόκειται για ορεινούς καταδρομείς που δρουν σε ορεινές περιοχές όπως τα εδάφη του Αρτσάχ. Οι Τούρκοι καταδρομείς θα αντικαταστήσουν στρατεύματα ειδικών αποστολών του Αζερμπαϊτζάν που δεν μπορούν να αντέξουν την άμεση σύγκρουση με την αρμενική πολιτοφυλακή του Αρτσάχ. Μιλώ πρώτα απ ‘όλα για το νότιο μέτωπο και την κατεύθυνση Jabrayil-Hadrut», είπε ο Ρώσος.

Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι σύμφωνα με δήλωση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χθες, η τουρκική πλευρά ανακοίνωσε “ότι έχει κάθε δικαίωμα να αντιδράσει, να παρέμβει ακόμη και να συμμετάσχει στην επίλυση της σύγκρουσης Ναγκόρνο-Καραμπάχ μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν”.

Η εκεχειρία μένει στα χαρτιά καθώς κανένας και τίποτα δεν σταματάει τον προκλητικό Ερντογάν.

 

Shares