Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Aποκαλύψεις του Κ. Βελόπουλου στη Βουλή λίγο μετά τις 12:00 – ‘Στημένο’ παιγνίδι η Πρόταση Μομφής

Σήμερα αναμένεται η ομιλία του Κ. Βελόπουλου στη Βουλή , στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης. 

Η ομιλία του Κ. Βελόπουλου αναμένεται λίγο μετά τις 12:00 .

Θέσεις «μάχης» λαμβάνουν υπουργοί και βουλευτές στη Βουλή. Ως το βράδυ της Παρασκευής, οπότε και θα τεθεί σε ψηφοφορία η πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, η «εντολή» είναι να μιλήσουν όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και όσο περισσότεροι βουλευτές.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας είχε δηλώσει ότι, την Τετάρτη και σημερα Πέμπτη, οι συνεδριάσεις θα ολοκληρώνονται στις τρεις με τρεισήμισι το πρωί, προκειμένου να μιλήσουν το δυνατό περισσότεροι βουλευτές και προκειμένου η συζήτηση να ολοκληρωθεί περίπου στις τέσσερις το μεσημέρι της Παρασκευής, δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός αναχωρεί για Ιαπωνία.

Οσο για το ίδιο το θέμα των υποκλοπών, τόσο στο πλαίσιο των επισυνδέσεων της ΕΥΠ για τα 6 πρόσωπα (1 υπουργό και 5 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων) τα οποία κατονόμασε ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και για τις παρακολουθήσεις με το λογισμικό Predator, η γραμμή του Κ. Μητσοτάκη και σύσσωμης της ΝΔ είναι ότι δεν υπήρχε γνώση για αυτές και ότι η αντίδραση ήταν άμεση με αλλαγές προσώπων και νομοθετική πρωτοβουλία για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της ΕΥΠ.

Σε πρώτο πλάνο θα βρεθεί και η… «περίεργη προνομιακή σχέση», κατά την δήλωση του Μεγάρου Μαξίμου, του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο, στον οποίο καταλογίστηκαν… πολιτικές φιλοδοξίες. «Όσο για τον Πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής, που ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ τον έκανε σημαία του, θα δούμε στην πορεία τελικά πόσο ανεξάρτητος είναι αυτός και οι συνεργάτες του» δήλωσε χαρακτηριστικά χθες ο Πρωθυπουργός από την Κρήτη.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares