Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Από το Κονγκό στην Αθήνα! Πώς η Τουρκία “ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ” τους Αφρικανούς στην Ελλάδα… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Είναι πλέον προφανές ότι οι ψευτο-“ανθρωπιστές” που προσπαθούν να μας πείσουν το πόσο ταλαίπωροι και κατατρεγμένοι άνθρωποι έρχονται στην Ελλάδα είναι μια ανοησία που διακινείται καθαρά για ιδεολογικούς λόγους.Γιατί το λέμε αυτό; Ας δούμε τα στοιχεία της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ. Σύμφωνα με αυτά, το 7,3% επί του συνόλου των λαθρομεταναστών που μπήκανε στην Ευρώπη οι 3.293 προέρχονται από την Δημοκρατία του Κονγκό, μεταξύ των χωρών που εισήλθαν είναι φυσικά και η Ελλάδα. Πώς είναι δυνατό να φτάσεις εδώ και από τη χώρα της νοτίου Αφρικής;

Δείτε τον χάρτη παρακάτω:

Αλήθεια, πόσα χρήματα μπορεί να χρειάζεται κάποιος για να φτάσει μέσα από 6-7 χώρες μέχρι την Ελλάδα; Και πώς αυτοί οι άνθρωποι που είναι… κατατρεγμένοι έχουν ακριβά κινητά και έχουν τη δυνατότητα για τόσο μεγάλα ταξίδια;

Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι η Τουρκία δίνει τη δυνατότητα στις χώρες της Αφρικής με ειδικές visa κάρτες να πηγαίνουν με πτήσεις απευθείας Κωνσταντινούπολη, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι στόχος τους είναι να περάσουν στην Ευρώπη (κάτι που η Τουρκία θέλει). Εδώ, λοιπόν, μπαίνει κι ένα άλλο θέμα στο τραπέζι. Στο πώς η Άγκυρα προσκαλεί τους ανθρώπους από την Αφρική να πηγαίνουν στη χώρα για να γεμίζει (κυρίως με μουσουλμάνους) την Ευρώπη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (έχουν κομμουνιστικό καθεστώς) είναι από τις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο σε φυσικό πλούτο καθώς διαθέτει τεράστια κοιτάσματα χρυσού, χαλκού, διαμαντιών (άνω του 30% των παγκόσμιων αποθεμάτων), κοβαλτίου, ουρανίου, κολτάν (70% των παγκόσμιων αποθεμάτων), πετρελαίου και άνθρακα. Βέβαια οι Κονγκολέζοι είναι από τους φτωχότερους λαούς στον κόσμο αφού οι δυνάμεις της αποικιοκρατίας συνεχίζουν να απομυζούν τον πλούτο της χώρας αυτής.

Χαρακτηριστικά, με μόλις 400 δολάρια κατά κεφαλήν ΑΕΠ, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΟΣΑ, κατατάχθηκε στην τελευταία θέση από τις χώρες του ΟΗΕ.
Με πληροφορίες από Twitter

Shares