Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΡOΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ “ΜΠΑ’Ι’ΝΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΌΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ “” ΜΠΑ’Ι’ΝΤΑ ΤΟΥ ΈΒΡΟΥ”

Η υποτιθέμενη πρόσφυγας που φέρεται να ήταν η επικεφαλής της ομάδας παράνομων μεταναστών στο πρόσφατο επεισόδιο του Έβρου, εμφανίζεται να ζει μία πολυτελή ζωή από την Γερμανία, μέχρι την Κωνσταντινούπολη και το Ντουμπάι.
Η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει πως ένα πρόσωπο που δεν είχε δικαίωμα να ταξιδέψει, βρέθηκε να γίνεται «ινφλουένσερ» στην χώρα της οποίας τα ΜΜΕ (Spiegel) συκοφάντησαν βάναυσα την Ελλάδα, ξεπλένοντας την φασιστική Τουρκία για την υπόθεση του Έβρου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να απολογηθεί επειδή υιοθέτησε υποβολιμιαία, αντεθνικά δημοσιεύματα για εφήμερο κομματικό όφελος.
Το γεγονός ότι η Τουρκία επιτρέπει στην συγκεκριμένη γυναίκα να μπαινοβγαίνει στην Κωσταντινούπολη ενώ υποτίθεται πως την είχε «εκδιώξει βίαια» προς την Ελλάδα μαζί με τους υπόλοιπους παράνομους μετανάστες, αποδεικνύει το σκοτεινό σχέδιο εις βάρος της πατρίδας μας.
Και όμως, το συγκεκριμένο πρόσωπο που επιχείρησε να βλάψει τα εθνικά συμφέροντα, αφέθηκε ελεύθερο να διαφύγει στην Γερμανία πριν η υπόθεση διερευνηθεί σε βάθος.

Η Ελληνική Λύση δεσμεύεται να απαιτήσει την διαλεύκανση αυτής της σκοτεινής υπόθεσης που παραπέμπει σε υβριδική επίθεση της Τουρκίας κατά της Ελλάδας, με τη συμβολή της Γερμανίας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Shares