Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022

Από το 2012 τα έλεγε ο Βελόπουλος για Γερμανία – Μας χρωστάνε επίσης και 8000 αρχαία αντικείμενα που έκλεψαν

Από πάντα τηρούσε αυτά που πίστευε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ακόμα και όταν ήταν στην Βουλή ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, σχετικά με το θεμα των γερμανικών αποζημιώσεων!

Από τότε κανένας δεν άκουσε τον αντιπολιτευόμενο βιοπαλαιστή πολιτικό, ο οποίος από την πρώτη μέρα που εκλέχθηκε στην Βουλή, είχε συνεισφέρει μια γκάμα προτάσεων και ανάμεσα αυτών το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων.

“Όταν ενδιαφερόμαστε για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο Βελόπουλος, και δεν τον ενδιαφέρει η πατρίδα η Ελλάδα, αλλά και το χρέος απέναντι στους προγόνους του, υπάρχει πρόβλημα”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά φέροντας ένα αλληγορικό παράδειγμα για όσους γενικά βάζουν τα μικροκομματικά συμφέροντα πάνω απ’ το μέλλον της πατρίδας.

Παραπέμποντας σε μια έρευνα, ο κύριος Βελόπουλος τόνισε, πως πέρα των χρηματικών αποζημιώσεων, οι Γερμανοί είχαν κλέψει 8000 αρχαία αντικείμενα και εκκλησιαστικές εικόνες, και ζήτησε σε περίπτωση αν δεν τον πιστέψει η Βουλή, να καλέσουν τρεις ειδικευμένους για να το επιβεβαιώσουν.

Αμέσως η κυρία Κανάλι τότε, βουλεύτρια του ΚΚΕ, διέκοψε τον Κυριάκο Βελόπουλο όταν μιλούσε ότι πρώτα πρέπει να είναι το συμφέρον της χώρας, για να…τον πείσει ότι προτεραιότητα έχει το Ιράν!

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares