Τρίτη , 27 Σεπτεμβρίου 2022

Από το 1914 ξεκίνησε ο διωγμός των Ελλήνων! Ιδού ο Γερμανός ηθικός αυτουργός της γενοκτονίας των Ελλήνων

Από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, εξηγεί ιστορικά, πως οι σύμμαχοι πρόδωσαν την Ελλάδα με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Μικρασιατική καταστροφή.

Απογυμνώθηκε το πολιτικό κατεστημένο με τις πικρές αλήθειες που εκτόξευσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, σχετικά με την αμφιβόλου εμπιστοσύνης προς τους Δυτικούς “συμμάχους”.

Αρθρώνοντας ιστορικά παραδείγματα από την Μικρασιατική καταστροφή, ο Κυριάκος Βελόπουλος, υπογράμμισε αρχικά, πως η Μικρασιατική καταστροφή και οι διωγμοί των Ελλήνων ξεκίνησαν ήδη απ’ το 1914, όταν χιλιάδες Έλληνες Οθωμανοί πολίτες έφευγαν με τα πλοία ή βάρκες από την Μ. Ασία με προορισμό την Ηπειρωτική Ελλάδα. Τα κορίτσια μεταφέρονταν στα χαρέμια, ενώ νεαρά αγόρια κατέληγαν στα σκλαβοπάζαρα.

Κατόπιν ξεσκέπασε τους διεθνείς παράγοντες που παρασκηνιακά υφάρπαξαν τις περιουσίες των Ελλήνων που είχαν κατασχεθεί από τους Οθωμανούς. Πόλεις της Μ. Ασίας και άλλες μεγάλα αστικά, έπεσαν στα χέρια των Γερμανών με χορηγό την κεντρική Γερμανική Τράπεζα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares