Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Απο τη Χίο στον Λευκό Οίκο: Ο Έλληνας Μιχάλης Κράτσιος – Κοτσακάς που έγινε υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ….

Από το  Βολισσό Χίου στον Λευκό Οίκο ο Μιχάλης Κράτσιος -Κοτσάκας, ο Έλληνας που διέπρεψε και πλέον είναι Υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ.

Ο Κράτσιος αναλαμβάνει τη θέση που έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Mike Griffin, του πρώτου υφυπουργού Άμυνας για την έρευνα και τη μηχανική, την περασμένη Παρασκευή.

Ωστόσο  το Συμβούλιο της Κοινότητας Βολισσού με μια συγχαρητήρια επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Κύριε υφυπουργέ, αγαπητέ Μιχάλη

Οι κάτοικοι της Βολισσού και οι όπου γης Βολισσιανοί αισθάνθηκαν ξεχωριστή χαρά και μεγάλη περηφάνια μόλις πληροφορήθηκαν την τοποθέτησή σας στη θέση του υφυπουργού Άμυνας των ΗΠΑ.

Τα συναισθήματα αυτά είναι απόλυτα φυσιολογικά γιατί και η οικογένειά σας και εσείς προσωπικά είστε άνθρωποι που από τα παιδικά σας χρόνια ζυμωθήκατε με τα Βολισσιανά στοιχεία και έχετε την αμέριστη εκτίμηση των συγχωριανών σας.

Για την εκτίμηση προς το πρόσωπό σας και την οικογένειά σας δεν στηριζόμαστε σε αόριστες πληροφορίες τρίτων αλλά στην προσωπική αντίληψη των ανθρώπων που σας γνωρίζουν προσωπικά και είναι η μεγάλη πλειοψηφία των Βολισσιανών.

Οι εξαιρετικές σπουδές σας, η επιστημονική και τεχνοκρατική εμπειρία σας και το ήθος σας εγγυώνται ότι και στο μέλλον θα εξακολουθείτε να τιμάτε τη Βολισσό με τις επιτυχίες σας.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Βολισσιανών σάς απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια και περιμένουμε, με λαχτάρα, τη στιγμή που οι συνθήκες και οι υποχρεώσεις σας θα σας επιτρέψουν να ξαναβρεθείτε ανάμεσά μας, προκειμένου να σας υποδεχτούμε με όλη μας την αγάπη και με κάθε τιμή».

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares