Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Απίθανος οπαδός: Τον τράκαρε ο Ζιντάν και αυτός του ζήτησε selfie…

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν απρόσεκτος σε δρόμο κοντά στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, τράκαρε τον μπροστινό του, όμως, εκείνος ενδιαφέρθηκε περισσότερο για μια ωραία selfie μαζί του παρά εκνευρίστηκε για τη ζημιά του οχήματος…

Ο τεχνικός των «μερένγκες», όπως αναφέρει η Marca, δεν πρόλαβε να σταματήσει εγκαίρως όταν το αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά του ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να το χτυπήσει.

Αμέσως και οι δύο βγήκαν από τα οχήματα για να δουν τη ζημιά, δίχως να έχουν υποστεί ούτε γρατσουνιά εκείνοι από την πρόσκρουση.

Ο οδηγός που δέχθηκε το χτύπημα, μόλις αντιλήφθηκε ότι τον είχε τρακάρει ο Ζιντάν, ενθουσιάστηκε και ζήτησε και μια selfie μαζί του για να τον πιστέψουν οι φίλοι του!

«Του είπα ότι θα ήθελα να τον συναντήσω υπό διαφορετικές συνθήκες, αλλά δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα κι αυτό που συνέβη… Ανταλλάξαμε στοιχεία για το περιστατικό και ήταν απόλυτα πρόθυμος και ευγενικός. Δέχθηκε μάλιστα να βγάλουμε και φωτογραφία» είπε ο Ιγκνάσιο Φερνάντεθ, επιπλοιποιός στο επάγγελμα, που σίγουρα θα θεωρεί… το πιο ωραίο τρακάρισμα αυτό που του συνέβη!

protothema.gr

 

Shares