Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ…ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΕΡΙ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ- ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!

Πλέον ουδείς δύναται να αμφισβητήσει το γεγονός της πολιτικής αφερεγγυότητας και του ανερυθρίαστου και κυνικού εμπαιγμού της κυβέρνησης των “αρίστων.

Καθώς, φαίνεται πως…”αριστεύουν” εν μέσω αντιγραφής με…σκονάκια από το παρελθόν.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, λοιπόν, εν μέσω σκανδάλων, υποκλοπών, ακρίβειας και κάθετης πτώσης της όποιας δημοτικότητας υπάρχει ακόμα για την κυβέρνησης, οι “σοφοί” του “επιτελικού κράτους” αποφάσισαν να θυμηθούν εντελώς τυχαία την ανάγκη για έρευνες περί κοιτασμάτων σε περιοχές πέριξ της Πελοποννήσου.

Με άλλα λόγια η κυβέρνηση, που μέχρι προσφάτως απέρριπτε κατηγορηματικά τη μη εξόρυξη ορυκτού πλούτου για να μην “γίνει το Αιγαίο κόλπος του Μεξικού” όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας, υπουργός Εξωτερικών, τώρα έχουν αρχίσει έρευνες…αλλά λίγο “μπαγιάτικες”.

Ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 υπήρξαν παρόμοιες ενέργειες, οι οποίες φυσικά και τότε δεν τελεσφόρησαν για…άγνωστους λόγους!!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Φαίνεται πως εκτός από υποκλοπές στο Μαξίμου γνωρίζουν να “κλέβουν” και ΦΕΚ 30 ετών πριν περίπου, για λόγους όχι ουσίας αλλά επικοινωνίας, δυστυχώς.

Εφόσον, μόνο ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ!!!!

Ιδού:

Shares