Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: “ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”…

Σε νέα βάθη αυτοεξευτελισμού φθάνει η Νέα Δημοκρατία, η οποία χωρίς να έχει ξεκάθαρη θέση στο μεταναστευτικό πρόβλημα άγεται και φέρεται ανάμεσα σε αντικρουόμενες δηλώσεις, με την ηγεσία να επιτίθεται στους βουλευτές και στην γωνία ο ΣΥΡΙΖΑ να γελάει!

Η διαμάχη στη βουλή μεταξύ του κ. Γιαννούλη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ που θέλει δικαστικές ποινές για όσους μπορεί να ψήνουν χοιρινό και να πίνουν αλκοόλ, και του κ. Κυρανάκη, βουλευτή της ΝΔ, υπήρξε η αφορμή γνα φανεί ότι η ΝΔ δεν έχει καμία διάθεση να αντιμετωπίσει την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών.

Ο αντιπρόεδρος της  ΝΔ και αναπληρωτής υπουργός κ. Κουμουτσάκος έσπευσε να “αδειάσει” τον κ. Κυρανάκη, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση βουλευτή της ΜΕΡΑ25

«Προσυπογράφω, συμφωνώ και τονίζω τη θέση της κ. Μπακογιάννη. Αυτή είναι η θέση μου ως αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Κι επειδή οι γραφικότητες πρέπει κάποτε να τελειώνουν. Ούτε με σουβλάκια, ούτε με μπύρες, ούτε με κοψίδια ασκείται μεταναστευτική πολιτική».

Στον τραγέλαφο αυτό απάντησε με καυστικό τρόπο ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος ήλωσε τα παρακάτω μέσω Twitter:

Νδημοκρατες @neademokratia ειλικρινά είναι δυνατόν (με όλο τον σεβασμό ) να σας “γλεντάνε” οι Συριζαίοι με αυτόν τον χυδαίο τρόπο;Οι Συριζαίοι; Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε με όλους αυτούς που ευτελίζουν τον πατριωτισμό ;

Shares