Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ: Τοποθέτησαν πολίτη αποτυχημένο πολιτευτή διοικητή Στρατιωτικής Μονάδας..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ: Τοποθέτησαν πολίτη αποτυχημένο πολιτευτή διοικητή Στρατιωτικής Μονάδας..

Δεν έχουν τέλος τα ρουσφέτια των κουμπάρων και των κολλητών! Αυτοί που έβριζαν μιλούσαν για μετακλητούς, δεν προλαβαίνουμε να εντοπίζουμε τα φωτογραφικά ρουσφέτια τους.

Ετσι είδαμε να μπαίνει διοικητής της ΕΥΠ απόφοιτος λυκείου, όταν ο αντίστοιχος αντίπαλός της Ελλάδας στην ΜΙΤ της Τουρκίας έχει βιογραφικό χιλιομέτρων, να δηλώνουν πλαστά βιογραφίκα υπουργοί και γραμματείς, τώρα το κουμπαρο-επιτελικό-κράτος τοποθέτησε απλό πολίτη προϊστάμενο σε αμιγώς Στρατιωτική Μονάδα!

Η Νέα Δημοκρατία πέρασε νύχτα «φωτογραφικό» νόμο με τον οποίο μπορεί να τοποθετήσει στην Στρατιωτική Μονάδα του Πολεμικού Μουσείου, που μέχρι χθες διοικούσε Ταξίαρχος της Πολεμικής Αεροπορίας και απόφοιτος της Σχολής Ικάρων, έναν αποτυχημένο πολιτευτή από την Εύβοια απόφοιτου της ΑΣΟΕΕ!

Ελληνικό σύστημα πυροβολικού MLRS

Εβδομήντα χρόνια Μητσοτάκηδες μόνο αυτό το ρουσφέτι δεν είχαν κάνει, να διορίζουν πολίτες στο Στρατό, το έκανε και αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Βέβαια η δικαιολογία είναι ότι «είναι σχετικός με το αντικείμενο», κάτι σαν τα πτυχία του Διαματάρη, κάπου θα είδε και πως γίνεται διοίκηση στρατιωτικών μονάδων.

Περιμένουμε περισσότερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκης. Υπάρχουν δεκάδες άλλοι αποτυχημένοι πολιτευτές που μπορούν να αξιοποιηθούν αμισθί ως Μέραρχοι και Σωματάρχες στην Στρατιά ή σε μονάδες διασποράς. Γιατί όχι και κυβερνήτες στις νέες Φρεγάτες

netakias

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares