Πέμπτη , 21 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Λίγες μέρες μετά τη ΝΙΚΗ του ΚΙΕΦ σε Ροδόπη και Ξάνθη, υποψήφιος της Ν.Δ. συναντήθηκε με τον Τούρκο Πρόξενο στην Κομοτηνή…

Ενώ η Θράκη μας εκπέμπει SOS, μετά από τα θλιβερά αποτελέσματα σε Ροδόπη και Ξάνθη, και τα ελληνικά κόμματα θα έπρεπε να ενωθούν κατά του τουρκικού προξενείου, κάποιοι θεωρούν πιο σημαντικό να πάνε να παρακαλέσουν για ψήφους.

Ο λόγος για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που αυτοαποκαλείται πατριωτικό και υποψήφιοι βουλευτές της κάνουν συναντήσεις με Τούρκους.

Όπως αποκάλυψε σήμερα η ιστοσελίδα tourkikanea.gr, σε κεντρικό καφέ της Κομοτηνής συναντήθηκαν ο Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής με τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μουσταφά Κατραντζή.

Αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που δεν έχει περάσει ούτε βδομάδα με τα σοκαριστικά αποτελέσματα υπέρ του Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας που είναι γνωστό για τις σχέσεις του με την Άγκυρα.

Θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε τα όσα συζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. με τον Τούρκο πρόξενο. Η Ν.Δ. θα πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις από τον υποψήφιό της ή να προχωρήσει σε άλλες κινήσεις για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Θα αναμένουμε, λοιπόν…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares