Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Μέι πήγε στο Βερολίνο, αλλά κανείς δεν την υποδέχθηκε! Τί συνέβη… (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Βερολίνο είχε στρωθεί το κόκκινο χαλί έξω από την καγκελαρία, για την Τερέζα Μέι, αλλά κανείς δεν υποδέχθηκε τη Βρετανίδα πρωθυπουργό.Ηταν μία ακόμη αμήχανη στιγμή για την Μέι. Βγήκε από το αυτοκίνητό της, δεν είδε πουθενά την Ανγκελα Μέρκελ- η οποία συνηθίζει να υποδέχεται τους ηγέτες έξω από την καγκελαρία- και μπήκε στο κτίριο. Ποιο ήταν το πρόβλημα; Η Βρετανίδα πρωθυπουργός έφτασε νωρίτερα για τη συνάντηση.

Αυτοί που αιφνιδιάστηκαν περισσότερο ήταν οι φωτογράφοι και εικονολήπτες. Αρχικά έτρεξαν στην είσοδο της καγκελαρίας, αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα επέστρεψαν στις θέσεις τους. Η Μέι και η Μέρκελ βγήκαν έξω και αντάλλαξαν χειραψία, για τις καθιερωμένες φωτογραφίες της υποδοχής.

Δεν είναι η πρώτη αμήχανη στιγμή για την Μέι στο Βερολίνο. Τον περασμένο Δεκέμβριο, έξω από την καγκελαρία κόλλησε η πόρτα του αυτοκινήτου της και δεν μπορούσε να βγει, ενώ η Μέρκελ την περίμενε υπομονετικά.

Η Τερέζα Μέι ταξίδεψε στο Βερολίνο για τελευταίες συζητήσεις παραμονή της Συνόδου Κορυφής, στην οποία θα ζητήσει αναβολή του Brexit. Αμέσως μετά, η Βρετανίδα θα πάει στο Παρίσι, προκειμένου να συναντήσει τον Εμανουέλ Μακρόν, ενώ θα έχει και τηλεφωνικές συνομιλίες με άλλους ηγέτες της ΕΕ.
iefimerida.gr

Shares