Τετάρτη , 20 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Κέιτ Μπλάνσετ είχε ατύχημα με ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ…

«Εκτός από μια μικρή γρατζουνιά στο κεφάλι, πάω καλά»


Είναι δύο φορές βραβευμένη για Όσκαρ, θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εν ζωή ηθοποιούς, ήταν πρόεδρος του Φεστιβάλ τον Καννών και την πάτησε με ένα… αλυσοπρίονο στο σπίτι της.

Ο λόγος για την Κέιτ Μπλάνσετ που είχε ένα ατύχημα στο σπίτι της στη νότια Αγγλία, που της προκάλεσε πολύ φόβο παρά κακό, αφού τη γλίτωσε με μια «μικρή γρατζουνιά στο κεφάλι».

Η αποκάλυψη του ατυχήματος έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε την περασμένη εβδομάδα με την πρώην πρωθυπουργό της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ στο podcast της.

«Είμαι καλά. Είχα ένα μικρό ατύχημα με ένα αλυσοπρίονο χθες, κάτι που μοιάζει πολύ πολύ συναρπαστικό, όμως δεν ήταν ακριβώς έτσι», είπε η Μπλάνσετ, προσθέτοντας: «εκτός από μια μικρή γρατζουνιά στο κεφάλι, πάω καλά».

“Έχετε διάσημο κεφάλι”

Η Τζούλια Γκίλαρντ, πρωθυπουργός της Αυστραλίας την περίοδο 2010-2013 της είπε «Να είστε προσεκτική με αυτό το αλυσοπρίονο. Έχετε ένα πολύ διάσημο κεφάλι, δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα ήθελε να βλέπει γρατζουνιές».

Η διάσημη πρωταγωνίστρια, που ζει με την οικογένειά της κοντά στην πόλη Τάνμπριτζ Ουέλς, στο Κεντ, εξήγησε ότι βοηθούσε τον μεγαλύτερο γιο της να μελετήσει στο σπίτι, καθώς οι εξετάσεις του είχαν αναβληθεί λόγω της πανδημίας.

Μετά την εμπειρία αυτή, η ηθοποιός είπε ότι νιώθει «τεράστιο σεβασμό» για τους εκπαιδευτικούς, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να πληρώνονται καλύτερα.

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares