Παρασκευή , 30 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έστειλε ραπτομηχανή με 26 κινητά στις φυλακές Μαλανδρίνου…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έστειλε ραπτομηχανή με 26 κινητά στις φυλακές Μαλανδρίνου...

Οι σωφρονιστικοί έκαναν φύλλο και φτερό τη ραπτομηχανή και βρήκαν κρυμμένα 26 κινητά, 50 κάρτες SIM, 30 φορτιστές κινητών και πλήθος καλώδια USB, ακουστικά, προσόψεις, μπαταρίες και τέσσερα ρούτερ…

Έτριβαν τα μάτια τους οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Μαλανδρίνου, όταν αντίκρισαν όσα ήταν κρυμμένα προσεκτικά μέσα σε μια ραπτομηχανή που προοριζόταν για έναν βαρυποινίτη ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 25 ετών για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών κι κάνει μεροκάματα ως ράφτης για να την μειώσει.

Ο 38χρονος Σύρος ράφτης είχε υποβάλει αίτημα στη διεύθυνση του σωφρονιστικού καταστήματοςγια αντικατάσταση της παλιάς του μηχανής, το οποίο έγινε δεκτό. Η καινούργια μηχανή έφθασε την Πέμπτη και την είχε στείλει ένας 34χρονος ομοεθνής του, που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τον Κορυδαλλό αλλά είχε εκτίσει ποινή και στο Μαλανδρίνο.

Όταν οι σωφρονιστικοί έκαναν φύλλο και φτερό τη ραπτομηχανή, βρήκαν κρυμμένα 26 κινητά, 50 κάρτες SIM, 30 φορτιστές κινητών και πλήθος καλώδια USB, ακουστικά, προσόψεις και μπαταρίες, τέσσερα ρούτερ για την αναμετάδοση σήματος WiFi και μια λάμα μήκους 30 εκατοστών από αλυσοπρίονο! Όλα κατασχέθηκαν και συνελήφθη ο 38χρονος υπεύθυνος του ραφείου των φυλακών.

Αμέσως εκδόθηκε από τους αστυνομικό τμήματος Δωρίδας σήμα για αναζήτηση του 34χρονου Σύρου, ο οποίος εντοπίστηκε στην Καλλιθέα από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθη. Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας με κατηγορίες για εισαγωγή μέσων επικοινωνίας και όπλων σε κατάστημα κράτησης.

Μάνος Τσαγκαράκης/protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares