Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

AΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτός είναι το ΔΕΚΑΝΙΚΙ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Έτοιμο έχει το ψηφοδέλτιο…

Ο πόλεμος κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και του Προέδρου της Κ. Βελόπουλου είναι υπόγειος σε κάποιες περιπτώσεις και σε άλλες φανερός. Για τα υπόγεια θα αναφερθούμε σε επόμενο άρθρο μας για τα φανερά…Στην επόμενη μέρα των εκλογών, με δεδομένη την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και την ανάγκη μετεκλογικών συνεργασιών, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, αναφέρθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι καλύτερα να μπει στη Βουλή η Χρυσή Αυγή παρά ο Κυριάκος Βελόπουλος!

Καρατζαφέρης: «Καλύτερα Μητσοτάκης - "Επικίνδυνος" ο Βελόπουλος - "Αφεντικό" του ΠΑΣΟΚ ο Λαλιώτης»

Στο ερώτημα «τι ‘συμφέρει’ την Ελλάδα, να μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή ή ο Βελόπουλος;», ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε: «Η ΧΑ είναι μία παγίδα, μία τρύπα που την ξέρουμε. Την τρύπα που ξέρεις δεν πέφτεις μέσα. Αλίμονο από μία τρύπα που δεν ξέρεις. Οση ζημιά ήταν να κάνει στο πολιτικό σύστημα η Χρυσή Αυγή, την έκανε. Ο Βελόπουλος είναι επικίνδυνος για την επόμενη μέρα. Αν φθάσει η Ελλάδα στην ανάγκη του Βελόπουλου, θα υποφέρει».

Ας μας εξηγήσει κάποιος.

Ο Σκάι γιατί καλεί τον κο Καρατζαφέρη, όχι όμως τον εκλεγμένο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ, Κ. Βελόπουλο που είναι και πρόεδρος κόμματος; O κος Καρατζαφέρης δεν είναι πια.

Είναι δυνατόν να εκφράζεται άποψη στην οποία ένα κόμμα το οποίο έχει φανερά ναζιστικό υπόβαθρο, να είναι προτιμότερο από ένα δημοκρατικό κόμμα; Μπορεί κάποιος να διαφωνεί με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, αλλά όλοι είμαστε απέναντι στο ΝΑΖΙΣΜΟ. Ή μήπως όχι όλοι;

Tέλος μήπως ο κος Καρατζαφέρης δρα ως ‘δεκανίκι’ της ΝΔ και λέει όσα η Πειραιώς δεν τολμά να ψελίσει για λόγους καθωσπρεπισμού;

Πάντως στο twitter κάποιοι οργίστηκαν με τη στάση αυτή του κου Καρατζαφέρη.

https://twitter.com/snJsQjSggzBffYW/status/1143037706081054720

Έτοιμο έχει το ψηφοδέλτιο να το ριξει στην κάλπη.

Shares