Κυριακή , 27 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «Οι μετανάστες ήρθαν για να μείνουν»…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «Οι μετανάστες ήρθαν για να μείνουν»...

Απίστευτα πράγματα λέγονται δια στόματος του Πρωθυπουργού της χώρας Κ. Μητσοτάκη ο οποίος πέραν της  αδυναμίας του να κυβερνήσει, φαίνεται να είχε την εξίσου ίδια αδυναμία στο να προστατευτεί…

Μάλιστα, να προστατευτεί! Όχι από άλλους, όχι από τρίτους ή άλλες πολιτικές παρατάξεις αλλά από τον ίδιο του τον εαυτό. Δεν γίνεται και δεν επιτρέπεται ο πρωθυπουργός της Ελλάδας το 2019 με τις λαθρομεταναστευτικές ροές στο ζενίθ τους, να εξαγγέλλει περιχαρής στην Βουλή των Ελλήνων πώς η κρίση αυτή ήρθε για να μείνει. Είναι σχεδόν αδιανόητο να λες στον ελληνικό λαό που μόλις τέσσερις μήνες πριν νομιμοποίησε την εξουσία σου ως κυβέρνηση της χώρας ότι αποδέχεσαι την κατάσταση στην οποία βρίσκεται κυρίως στο ανατολικό κομμάτι της χώρας και μάλιστα να το τοποθετείς στην σφαίρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μήπως ο μαγνήτης δεν είναι τελικά τα δυτικά Ευρωπαϊκά κράτη στο σύνολο τους αλλά η Ελλάδα συγκεκριμένα; Όλες οι υπόλοιπες και σοβαρές Ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη μεριμνήσει για το μείζον ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού και αν δεν έχουν μεριμνήσει τουλάχιστον έχουν θέσει τα όριά τους.

Αναντίρρητα, κανείς δεν θέλει να τοποθετείται σε ρατσιστικά ή αν θέλετε ξενοφοβικά πεδία,ωστόσο, δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι συμπολίτες μας. Δεν είναι και δεν θα γίνουν πότε κύριε πρωθυπουργέ. Δεν θα γίνουν ποτέ γιατί πολύ απλά είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι.Από όποια οπτική γωνία και να το δει κανείς. Διαφέρουμε σε ιστορικό, κοινωνικό,πολιτισμικό και θρησκευτικό επίπεδο, σε τέτοιο βαθμό, που φαντάζει σχεδόν αδιανόητο να μπορέσουμε να βρούμε κοινό τόπο με αλλόθρησκους ταραχοποιούς εγκληματίες οι οποίοι έχουν μετατρέψει σε κοινόβιο τα πανέμορφα ελληνικά νησιά μας και έχουν σπείρει το φόβο στο μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας Ελλάδας όπου κυριαρχεί ένα μόνιμο «μπαράζ» αλληλομαχαιρωμάτων, σκοτωμών και βιασμών.

Καταλήγοντας κύριε πρωθυπουργέ οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πώς η προστασία των ανατολικών συνόρων δεν γίνεται σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πραγματοποιείται δυστυχώς μονομερώς  από τους αξιωματικούς του λιμενικού οι οποίοι καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι με το «γολγοθά» του λαθρομεταναστευτικού. Αν λοιπόν η πεποίθηση σας είναι ότι η Ελλάδα προστατεύεται σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και ότι χριστιανισμός και μουσουλμανισμός θα ζήσουν «ευτυχισμένοι μαζί» ως συμπολίτες, τότε κύριε πρωθυπουργέ, δυστυχώς, πλανάστε πλάνην οικτρά.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares