Τετάρτη , 22 Μάιος 2019
Τελευταία Νέα

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για ΣΟΡΟΣ -ΣΥΡΙΖΑ- ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ….

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται και η κόρη του συνταγματολόγου Δημήτρη Τσάτσου, Αννα Θεοδώρα Παπαδημητρίου- Τσάτσου, η οποία υπήρξε κόρη και σύζυγος ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Μια γυναίκα με ενεργό δράση στην πολιτική από τα νεανικά της χρόνια και με μια πολύ σημαντική οικογενειακή παράδοση.

Ενα βαρύ όνομα όπως λένε, για την λίστα του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος υποτίθεται πως πολεμά την οικογενειοκρατία.

Η Αννα Παπαδημητρίου Τσάτσου υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ΕΑΡ και υποψήφια βουλευτής του κόμματος της ανανεωτικής αριστεράς που διαδέχθηκε το ΚΚΕεσ., υπήρξε υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της Μελίνας Μερκούρη, ενώ μέχρι την παραίτησή της ήταν και περιφερειακή σύμβουλός εκλεγμένη με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού. Ηταν από τις προσωπικότητες που υπέγραψαν το κείμενο της σύγκλισης του ΣΥΡΙΖΑ με την κεντροαριστερά, που τιτλοφορήθηκε Γέφυρα και που συνέταξαν μεταξύ άλλων οι πανεπιστημιακοί Νίκος Μουζέλης και Αντώνης Λιάκος, με την συνδρομή του δημοσιογράφου Παν. Παναγιώτου (γνωστού ως Παν. Παν.) και του πρώην υπουργού του Κώστα Σημίτη Νίκου Μπίστη.

Η Αννα Τσάτσου ήταν παντρεμένη με μια σημαντική προσωπικότητα της νομικής επιστήμης, τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου Γιώργο Παπαδημητρίου, που υπήρξε νομικός σύμβουλος του Κώστα Σημίτη και βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Εφυγε από την ζωή το 2009 χτυπημένος από τον καρκίνο.
Διετέλεσε πρόεδρος του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες.
Ποιος χρηματοδοτεί το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες;
O Τζώρτζ Σόρος μέσω του Open Society Foundation. TO LINK

Θυμηθείτε όμως τι γράφαμε με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ για τον Σόρος….

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ για ΣΟΡΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ! Τρίζει το πολιτικό ΣΥΣΤΗΜΑ…

Προφανώς και δεν υποννοούμε κάτι το παράνομο ή ανήθικο για την κα Τσάτσου. Εστιάζουμε στο πόσο συχνά σκοντάφτουμε στο όνομα του Τζωρτζ Σόρος ο οποίος, πιστεύουμε πως έχει ανθελληνική ατζέντα μιας και είναι υποστηρικτής των ‘Ανοικτών Συνόρων’…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares