Παρασκευή , 27 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ – Ιδού ποια είναι η πολυπολιτισμικότητα -Τούρκος εξαναγκάζει νεαρό να φιλήσει τα παπούτσια του….

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ - Ιδού ποια είναι η πολυπολιτισμικότητα -Τούρκος εξαναγκάζει νεαρό να φιλήσει τα παπούτσια του....

Απίστευτες εικόνες στην Δανία με Τούρκο να εξαναγκάζει Δανό να φιλήσει τα παπούτσια του, δείχνοντας με αυτόν τον καταδικαστέο τρόπο την υπεροχή της η Τουρκία.

Οι παρακάτω εικόνες σοκάρουν και δημιουργούν πολλά ερωτηματικά σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι Τούρκοι έχουν μάθει να φέρονται σε άλλες θρησκείες.

Ο Μεχμέτ Αλί Γιουσέλμπα φαίνεται να απειλεί τον νέο και να του λέει φίλησε μου τα παπούτσια.

Ωστόσο  η δημόσια κατακραυγή δεν άργησε να έρθει καθώς μετά την δημοσίευση φωτογραφιών όλοι μέσω social media καταδίκασαν αυτήν τη πράξη δείχνοντας την οργή τους απέναντι στον Τούρκο δράστη .

Η Τουρκία άλλωστε με αυτόν ο τρόπο προσπαθεί να δείξει ότι υπερέχει έναντι άλλων λαών κάτι μου εμείς με αυτόν τον τρόπο δεν το βλέπουμε αλλά διακρίνουμε ακριβώς το αντίθετο μιλάμε για έναν «κατώτερο» νοητικά λαό με αντιλήψεις Μεσαίωνα.

Η μετανάστευση στην Δανία οδήγησε σε φαινόμενα βίας  με τους Δανούς να υφίστανται τέτοια καθημερινά ανάλογα περιστατικά

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ - Ιδού ποια είναι η πολυπολιτισμικότητα -Τούρκος εξαναγκάζει νεαρό να φιλήσει τα παπούτσια του....

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares