Σάββατο , 24 Αύγουστος 2019
Τελευταία Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ αναφορές στο διαδίκτυο για τη ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ στη Θράκη! Ετοιμάζονται για κάτι;…

Το διαδίκτυο είναι σήμερα ο καλύτερος τρόπος διάδοσης προπαγάνδας και λάσπης κατά του αντιπάλου σου. Οι Τούρκοι το χρησιμοποιούν αρκετά και το κάνουν τακτικά στο θέμα της δυτικής Θράκης.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο ελληνικό λήμμα της wikipedia, η αναφορά στην μουσουλμανική μειονότητα της δυτικής Θράκης, περιέχει αναφορές που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ανθελληνικές.

To wikipedia είναι μια πλατφόρμα όπου ο καθένας μπορεί να μπει και να γράψει ό,τι θέλει, κι επειδή δεν πιστεύουμε ότι κάποιος Έλληνας έκατσε να τα γράψει αυτά, επιτρέψτε μας να θεωρούμε ότι τα έγραψαν είτε Τούρκοι είτε πράκτορες των Τούρκων.

Γράφει μεταξύ άλλων: «Η Ελλάδα εφάρμοσε μια πολιτική αφομοίωσης της μειονότητας η οποία παραβίασε τα ανθρώπινα δικαιώματα της μειονότητας όπως: αφαίρεση ιθαγένειας, απαγόρευση αγοράς γης ή κατοικίας ή ξεκινήματος επιχειρησιακής δραστηριότητας, επιδιόρθωση σχολείων, περιορισμούς στην ελευθερίας έκφρασης και στην θρησκευτική ελευθερία.»

Σε άλλο σημείο αναφέρει «Σήμερα η Ελλάδα αναγνωρίζει την μειονότητα μόνο ως μουσουλμανική (από συνθήκη Λωζάνης) παρόλο που υπάρχουν τρεις εθνοτικές ομάδες οι οποίες αυτοπροσδιορίζονται ως τουρκική, πομακική και Ρομά.»

Τα όσα αναφέρει το wikipedia μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ με ένα κλικ αναλυτικά

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares