Δευτέρα , 21 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Απίστευτος Πιτίνο – Έτσι “φτιάχνει” τον Δημήτρη – Σκάνε μεταγραφάρες – Έρχονται ακόμα κι αν φύγει…

Απίστευτος Πιτίνο - Έτσι "φτιάχνει" τον Δημήτρη - Σκάνε μεταγραφάρες - Έρχονται ακόμα κι αν φύγει...

Με τον Παναθηναϊκό να μετράει αντίστροφα για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, καθώς ήδη βρίσκεται στο 1-0 κόντρα στον Προμηθέα, οι περισσότεροι ασχολούνται ήδη με την επόμενη σεζόν και το χτίσιμο της ομάδας.

Στο Τριφύλλι άλλωστε, όπως έχει τονίσει επανειλημμένως και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προτεραιότητά τους είναι η επιστροφή στα Final 4 και η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου. Γ’ αυτό λοιπόν και ήδη τρέχει το πλάνο, ανεξαρτήτως αν θα βρίσκεται στον πάγκο και μετά το καλοκαίρι ο Ρικ Πιτίνο.

Επιθυμία της διοίκησης είναι η παραμονή του Αμερικανού και ήδη έχει γίνει μία συνάντηση Γιαννακόπουλου-Πιτίνο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το κλίμα ήταν πολύ θετικό, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό.

Ο έμπειρος κόουτς περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα, είναι ευχαριστημένος με τις συνθήκες εντός και εκτός ομάδας και για αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παραμείνει στην χώρα μας, ωστόσο η τελική συζήτηση αναμένεται να γίνει μετά το φινάλε του πρωταθλήματος.

Απίστευτος Πιτίνο - Έτσι "φτιάχνει" τον Δημήτρη - Σκάνε μεταγραφάρες - Έρχονται ακόμα κι αν φύγει...

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ασχέτως αν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ο Πιτίνο θα βοηθήσει στις μεταγραφές του καλοκαιριού. Ο Αμερικανός προπονητής έχει έτοιμη τη λίστα με παίκτες που θεωρεί ότι μπορούν να βοηθήσουν το Τριφύλλι και ταυτόχρονα θα ήταν εφικτή η μεταγραφή τους στην Ελλάδα και μάλιστα έχει ενημερώσει σχετικά και τους συνεργάτες του στην ΚΑΕ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει επιπλέον, πως ο κόουτς έχει υποσχεθεί στον Γιαννακόπουλο, ασχέτως της έκβασης των μεταξύ τους διαπραγματεύσεών για το νέο συμβόλαιο, ότι θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό ώστε να φέρει παίκτες από την Αμερική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ήδη έχουν κυκλοφορήσει ονόματα παικτών που παίζουν αυτή τη στιγμή στο Κολλέγιο, όπως του σουτέρ Φλέτσερ Μαγκί.

Απίστευτος Πιτίνο - Έτσι "φτιάχνει" τον Δημήτρη - Σκάνε μεταγραφάρες - Έρχονται ακόμα κι αν φύγει...

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares