Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Απίστευτο θράσος από τρανσέξουαλ: Αρέσκεται να μπερδεύει τον κόσμο αμφισβητώντας το φύλο του

Πλέον έχει ξεφύγει ο δικαιωματισμός και η κοινότητα των διεμφυλικών. Ενώ πριν πίεζαν για την αναγνώριση όσων ένιωθαν δυσφορία του φύλου και “ένιωθαν” το αντίθετο, τώρα απαιτούν από τη κοινωνία να τους αναγνωρίζουν πάνω από 88 φύλα και να “σφάζουν” την γλώσσα, υιοθετώντας περίεργες αντωνυμίες. Το συγκεκριμένο άτομο, με μια απίστευτη σύντομη ομιλία στο ΤίκΤοκ, προκαλεί την κοινή αίσθηση και λογική ως εξής:

To διεμφυλικό άτομο, όπως εξηγεί το ίδιο, αφού τελειώνει με τις υποχρεώσεις του στη δουλειά, κυκλοφορεί στα πεζοδρόμια και όταν του ρωτάνε, αν είναι άνδρας και γυναίκα, εκδηλώνει προς το πρόσωπο “ευφορία”.

Λέει, πως δεν τους απαντά τι φύλο είναι συγκεκριμένα, ως εκ τούτου να τους αφήσει άφωνους. Αυτό, όπως λέει στο βίντεο, του προκαλεί “ευφορία”, διασκεδάζει με το να ενοχλεί τον κόσμο και κάνοντας τον να μπαίνουν στον κόπο να μαντέψουν το…φύλο του.

Η συνήθεια αυτή βεβαίως και μπορεί να κοπεί “μαχαίρι”: ΜΗΝ τους δίνετε σημασία και μην τους…προκαλείτε ευφορία, επιτρέποντας ενοχλητικούς ανθρώπους να σας ανακατεύουν και να χαραμίζουν τον χρόνο σας με ανοησίες. Το φρένο ως προς τον δικαιωματισμό μπορεί να “πατηθεί”, αν δεν επιτρέψει η κοινωνία τέτοια κακά πρότυπα να γίνονται “νόρμες”, ενοχοποιώντας έτσι τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές. Ξεκινήστε σε ατομικό επίπεδο!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares