Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο σκάνδαλο! Η «μαμά Kardashian» στο νοσοκομείο από τα… «προσόντα» του OJ Simpson – Η οικογενειακή φιλία και η φλογερή νύχτα στο τζακούζι….

Ο πρώην μάνατζερ του διάσημου αθλητή αποκαλύπτει όσα του είχε πει τότε ο πελάτης του για το one night stand των δύο παντρεμένων «φίλων»


Ο OJ Simpson είχε κάνει σεξ με την Kris Jenner όταν εκείνη ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Robert Kardashian, αποκαλύπτει τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ που επικαλείται τον μάνατζερ του πρώην μεγάλου αστέρα του μπέιζμπολ.

Ο Simpson, που έχει μείνει στην ιστορία για την πολύκροτη δίκη, όπου βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το φόνο της γυναίκας του Nicole Brown Simpson και ενός νεαρού φίλου της το 1994, είχε «καυχηθεί» για την ερωτική συνεύρεση στον μάνατζέρ του.

Ο Norman Pardo, πρώην μάνατζερ του αθλητή/ηθοποιού, αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ «Who killer Nicole?» όσα του είχε πει τότε ο πελάτης του για το one night stand, όπως π.χ. ότι η Kris Jenner είχε καταλήξει στο… νοσοκομείο μετά την καυτή τους βραδιά, εξαιτίας του μεγέθους του μορίου του.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τον Pardo, συνέβη στις αρχές της δεκαετίας του 1990, πριν τον θάνατο της Nicole. Ο Simpson φέρεται να εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι, κατά τη διάρκεια κοινών διακοπών του ζευγαριού, κάποια στιγμή ο ίδιος και η Kris Kardashian βρέθηκαν μόνοι τους στο τζακούζι. Ο Pardo, που μανάτζαρε τον αθλητή από το 1999 μέχρι το 2012, περιγράφει ως εξής τη σκηνή: «Ο OJ μου είπε ότι ξαφνικά σηκώθηκε όρθιος και κατέβασε το μαγιό του. Θα σας πω αυτολεξεί πώς το περιέγραψε. “Εκείνη γούρλωσε τα μάτια της και π@@@ξα την σκρόφα μέχρι τελικής πτώσεως”».

Τα δύο ζευγάρια την εποχή που έκαναν παρέα

zevgrari

 

Όπως του αποκάλυψε ο πελάτης του, το σεξ ανάμεσά τους ήταν τόσο… έντονο, που η Kris Kardashian χρειάστηκε μετά ιατρική περίθαλψη. «Η Kris πήγε στο δωμάτιο του O.J. και του ζήτησε να την πάει στο νοσοκομείο. Εκείνος αρνήθηκε και της απάντησε: Να σε πάει ο άνδρας σου», αναφέρει στο ντοκιμαντέρ ο πρώην μάνατζερ του αθλητή.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Kris Kardashian έχει στο παρελθόν διαψεύσει κατηγορηματικά ότι υπήρξε ποτέ κάτι σεξουαλικό ανάμεσα στην ίδια και τον OJ, την εποχή που εκείνος και η σύζυγός του έκαναν παρέα με την ίδια και τον άνδρα της. Η Kris και ο Robert Kardashian» χώρισαν τον Μάρτιο του 1991, και τον επόμενο Φλεβάρη η Nicole υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Simpson.

oj

Μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια πάντως είναι ότι ο Robert Kardashian συμμετείχε το 1995 στην νομική ομάδα υπεράσπισης του Simpson που πέτυχε την απαλλαγή του αθλητή για τη διπλή δολοφονία λόγω αμφιβολιών. Πολλοί Αμερικανοί μέχρι σήμερα εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο OJ Simpson ήταν στην πραγματικότητα ένοχος.

kris-jenner

 

https://www.youtube.com/watch?v=IGdwOb6paoM

 

πρωτο θεμα

Shares