Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Δάσκαλος κλείδωσε μαθητή κατά λάθος μέσα στην τάξη…

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Δάσκαλος κλείδωσε μαθητή  κατά λάθος μέσα στην τάξη...

Το απίστευτο περιστατικό έγινε σε σχολείο της Κρήτης – Δάσκαλος κλείδωσε κατά λάθος τον μαθητή που όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να βγει, πήδηξε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου


Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε δημοτικό σχολείο του δήμου Μαλεβιζίου στο Γάζι Ηρακλείου Κρήτης, όταν δάσκαλος δευτέρας δημοτικού κλείδωσε κατά λάθος στην αίθουσα επτάχρονο μαθητή του και ο μικρός για να ελευθερωθεί πήδηξε από τον πρώτο όροφο.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά της Β΄ τάξης του 2ου δημοτικού σχολείου Γαζίου, αφού συγκεντρώθηκαν μέσα στην τάξη τους παίρνοντας παρουσίες βγήκαν έξω στον διάδρομο μαζί με τον δάσκαλο τους για να πάνε στην αίθουσα εκδηλώσεων να παρακολουθήσουν την γιορτή.

Ο δάσκαλος της τάξης, νωρίτερα είχε ζητήσει από τους 25 μαθητές του να σηκώσουν τις καρέκλες πάνω στα θρανία προκειμένου να κάνουν το έργο της καθαρίστριες ευκολότερο η οποία θα περνούσε να καθαρίσει την αίθουσα.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Κωνσταντίνο Θεοφάνους ο δάσκαλος έλεγξε ότι οι μαθητές του ήταν έξω και έτσι κλείδωσε την αίθουσα, ο μικρός όμως μαθητής, άγνωστο γιατί, είχε μείνει πίσω και δεν φαινόταν μιας και οι καρέκλες τον έκρυβαν.

Αφού ο δάσκαλος κλείδωσε την αίθουσα, οδήγησε την τάξη του στο χώρο της εκδήλωσης, ο 7χρονος μαθητής όταν συνειδητοποίησε ότι είχε κλειστεί μέσα στην τάξη, ανέβηκε σε μια καρέκλα και πήδηξε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου, ύψος περίπου τριών μέτρων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η μητέρα του βρισκόταν στο σχολείο και τον περίμενε να κατέβει από την αίθουσα στον χώρο της εκδήλωσης αλλά ούτε εκείνη κατάλαβε ότι το παιδί της έλειπε.

Ευτυχώς το επτάχρονο αγόρι, παρότι προσγειώθηκε με τα πόδια, υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και τώρα είναι καλά στην υγεία του.

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares