Παρασκευή , 18 Ιουνίου 2021
Τελευταία Νέα

Απίστευτο κονδύλι ύψους 4 εκ. για την παροχή wifi-ίντερνετ σε παράνομους μετανάστες – Ελλάς το “μεγαλείο” σου…

Απίστευτο κονδύλι για την παροχή wifi-ίντερνετ σε παράνομους μετανάστες…

“Χαλί” να την πατήσουν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για τους παράνομους μετανάστες οι οποίοι παρά τα όσα επικοινωνούνται και μεταφέρονται από τα συστημικά Μέσα ενημέρωσης και τους αλληλέγγυους υποστηρικτές τους, περνούν “ζωή και κότα” στην Ελλάδα η οποία έχει μετατραπεί σε ένα είδους Μέκκα η οποία ασταμάτητα παρέχει επιδόματα και νέες δομές οι οποίες δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν ολοκληρωμένα ορμητήρια από τους ισλαμιστές χωρίς… wifi!

Για του λόγου το αληθές, ούτε μία, ούτε δύο αλλά 7 δομές σε νησιωτικές περιοχές θα έχουν αυτό το προνόμιο της παροχής wi-fi ιντερντετ που ούτε λίγο ούτε πολύ, θα στοιχίσει στο ελληνικό κράτος 4.328.901,08!

Οι 7 “τυχερές δομές φιλοξενίας είναι οι εξής:

-2 Μυτιλήνη
-1 Κω,
-1 Λέρο
-1 Σάμο,
-1 Χίο
-1 Έβρο

Μέσω της δράσης, θα είναι εφικτή η πρόσβαση των… φιλοξενούμενων που διαμένουν στις δομές στο διαδίκτυο!

Προνομιακή ευκαιρία που φυσικά δεν θα χαθεί για τους παράνομους μετανάστες που θα μπορούν να μεταφέρουν ανενόχλητοι τα χρήματά τους στους…. “συναδέλφους” τους στην “μαμά” πατρίδα, κατακερματίζοντας έτσι την ελληνική οικονομία που αδυνατεί να δει το ταμείο της να… “ανανεώνεται” καθώς οι παράνομοι μετανάστες δεν συνεισφέρουν καθόλου στις τοπικές αγορές φρενάροντας την αναγκαία γι αυτές εσωτερική κατανάλωση! Άλλωστε γιατί να αγοράσουν κάτι αφού ότι ζητήσουν, τους το παρέχει το ελληνικό κράτος και με το παραπάνω μάλιστα!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares