Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024
Τελευταία Νέα

Απίστευτο!!! Ετοιμάζουν την απόλυτη σκλαβιά!!! Ιδού τι ειπώθηκε στη Βουλή!!!-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό που έρχεται δεν έχει ξαναγίνει!!!

Η γερμανική κυβέρνηση θέλει να επιστρέψουμε στην προβιομηχανική εποχή, στον Μεσαίωνα:

όχι μέσα μεταφοράς, όχι σπίτια, όχι αεροπορικά ταξίδια, όχι κατανάλωση κρέατος και πρωτοχρονιά χωρίς πυροτεχνήματα.

Απαγορεύσεις αντί για ελευθερίες.

Αυτό προκύπτει από τις σοκαριστικές δηλώσεις αλλά και πολιτικές της κυβέρνησης Γερμανίας, τις οποίες οπωσδήποτε θα ακολουθήσει και γνωστός για τα φιλογερμανικά του συναισθήματα Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ιδιαίτερα αν λάβει κανείς υπόψη το γεγονός της γενικότερης εμμονής του Μητσοτάκη στην επιβολή αυταρχικών πολιτικών, όπως η επιβολή των πιο σκληρών lockdown με sms, μάλιστα, όπως και την μέχρι σήμερα άτεγκτη στάση του απέναντι στους υγειονομικούς σε αναστολή!!!

Παρόμοια απολυταρχική στάση αναμένεται και σε αυτή νέα “ενεργειακή πανδημία”, η οποία προκλήθηκε στην Ευρώπη από τις ρωσοφοβικές κυρώσεις, οι οποίες μέχρι τώρα πλήττουν… την Ευρώπη!!!

Με άλλα λόγια, για άλλη μία φορά η κοινή λογική είναι επαπειλούμενο είδος, και πολιτικός παραλογισμός θα επικρατήσει σε βάρος των θεμελιωδών ελευθεριών των λαών της Ευρώπης, με το εναρκτήριο λάκτισμα να δίνεται ήδη από τη Γερμανία.

Με τον  αντιπρόεδρο της Bundestag, Robert Farle να ζητά από τον αναπληρωτή καγκελάριο, υπουργό Οικονομίας Robert Habek, να παραιτηθεί!!!

Ιδού: 

Shares