Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Απίστευτο… Αμερικάνικο σχολείο διδάσκει στους μαθητές ότι μπορούν να επιλέξουν 1 ή περισσότερα φύλα

Στην Αμερική, τα σχολεία πιέζουν μια “προοδευτική πολιτική”, με ένα σχολείο αποκλειστικά για κορίτσια στο Νάσβιλ να ανακοινώνει πρόσφατα ότι θα δέχεται βιολογικούς άνδρες (τρανς γυναίκες).

Μια σχολική περιφέρεια στη Νότια Καλιφόρνια χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει μια μορφή σε σχήμα μπισκοτάνθρωπου για να διδάξει την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, σύμφωνα με μια νέα αναφορά του Fox News. Το πρόγραμμα «Teen Talk» υιοθετήθηκε από το σχολείο για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από το Newport-Mesa Unified School District.

Σύμφωνα με την έκθεση, μια ενότητα περιλαμβάνει ένα βίντεο σχετικά με το «πώς είναι να είσαι τρανς στο γυμνάσιο» και «Η καρδιά του άντρα «Genderbread» αντιπροσώπευε τους διάφορους σεξουαλικούς προσανατολισμούς – πανσεξουαλικότητα, ομοφυλοφιλία, αφυλοφιλία και ετεροφυλοφιλία. Ο εγκέφαλος με χρώμα ουράνιου τόξου του «Genderbread» αντιπροσώπευε την ταυτότητα φύλου ενός ατόμου», που τις αποδίδει ιδιότητες “επιλογής”, δηλαδή ότι “μπορεί” κάποιος να επιλέξει το φύλο ή να είναι 2 φύλα ταυτόχρονα!

 

Αρκετοί γονείς ανησυχούσαν για το πώς θα σεξουαλοποιούσε τα παιδιά [τέτοιο μάθημα], ξεκινώντας από νεαρή ηλικία: «Τα παιδιά μας είναι σφουγγάρια», είπε μια μαμά στην περιοχή που είναι επίσης σχολική ψυχολόγος. «Υπάρχει μια επιρροή στα μικρά παιδιά μας, και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο σχεδιασμό [από] την προοδευτική ατζέντα για τη σιγά σιγά [της]… σεξουαλοποίησης των παιδιών μας. Ανησυχώ για αυτό κάθε μέρα».

«Αρχίζουν πραγματικά τόσο νωρίς να σεξουαλοποιούν τα παιδιά μας», είπε μια άλλη μητέρα, η οποία έβαλε τα παιδιά της στη σχολική περιοχή του Νιούπορτ-Μέσα. «Αισθανθήκαμε ότι ήταν δική μας ευθύνη να διδάξουμε στα παιδιά μας αυτό που χρειάζονταν και να είναι κατάλληλο για την ηλικία». Ένας άλλος γονέας ανακάλυψε ότι το πρόγραμμα συνιστά στα παιδιά να συζητούν το σεξ με έναν «έμπιστο ενήλικα», ακόμα κι αν αυτός ο «έμπιστος ενήλικας» δεν είναι γονέας.

 

πηγή: outkick.

Shares