Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Απίστευτη λογοκρισία: «Έκοψαν» τις δηλώσεις της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν γιατί αποκάλυψε ότι υπάρχουν 100.000 Ουκρανοί στρατιώτες νεκροί(vid)

Ουκρανία: «Μόνο εμείς μπορούμε να δίνουμε αριθμούς»

Αλγεινές εντυπώσεις έχει προκαλέσει η λογοκρισία στη βιντεοσκοπημένη δήλωση της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία αναφερόταν στην μεγάλη απώλεια των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, και πλέον πολλοί αναρωτιούνται τι ακόμα κρύβουν για την πραγματική κατάσταση στο μέτωπο που συνεχίζει και ζητά πακτωλούς χρημάτων.

Η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη βιντεοσκοπημένη δήλωσή της έκανε λόγο για 100.000 Ουκρανούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν στον πόλεμο με την Ρωσία. Ωστόσο το βίντεο κόπηκε και ανέβηκε ξανά με την συγκεκριμένη δήλωση να έχει απαλειφθεί.

Σε δηλώσεις του για το βίντεο ο προεδρικός εκπρόσωπος της Ουκρανίας Σεργκέι Νικιφόροφ ανέφερε στο Suspicious ότι πρόκειται για πληροφορίες που είναι «ευαίσθητες» και ότι οι ανακοινώσεις πρέπει να γίνονται μόνο από συγκεκριμένα πρόσωπα δηλαδή είτε από τον ίδιο τον πρόεδρο, ή τον υπουργό Άμυνας.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο επικεφαλής του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου Στρατού, Μαρκ Μίλεϊ δήλωσε ότι Ουκρανοί και Ρώσοι έχουν χάσει πάνω από 100.000 στρατιώτες ο καθένας.

Πρόκειται για αριθμό, ο οποίος είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτούς που έχουν δημοσιευθεί έως τώρα και έφτανε τους 9.000.

pronews.gr
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares