Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτη κίνηση Νταμπίζα – Φέρνει… τελειωμένο – Νέα μεταγραφή – Δεν τον ξέρει κανείς …

Έγκαιρα έχουμε καταγράψει το… απρόβλεπτο των μεταγραφικών κινήσεων του Νίκου Νταμπίζα. Εξ αυτών άλλωστε, έγκαιρα επισημάναμε πως παρά την επίσημη διαρροή περί αποχώρησης του Παναθηναϊκού από τη διεκδίκηση του Σένκεφελντ, δεν θα έπρεπε να ξεγράψουμε τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό από το μεταγραφικό στόχαστρο του “τριφυλλιού”.Αποδεδειγμένα άλλωστε πως αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που έχουν ξεχωρίσει οι Δώνης – Νταμπίζας. Και όπως φαίνεται, αφού δόθηκε ο απαιτούμενος… χώρος στην πλευρά του Ολλανδού να κάνει τις κινήσεις του, να ψαχτεί στην αγορά, μήπως και βρει κάτι πιο ταιριαστό στις επιθυμίες και τις αξιώσεις του, οι “πράσινοι” μπαίνουν ξανά στο παιχνίδι.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα, η πλευρά Σένκεφελντ άνοιξε εκ νέου κανάλι επικοινωνίας προς τους “πράσινους”, προφανώς αδυνατώντας ως τώρα να βρει κάποια πρόταση που να τον ενδιαφέρει. Δεδομένα, ο Νταμπίζας δεν πρόκειται να… τρέξει, ούτε και να παρασυρθεί. Η πρόταση του Παναθηναϊκού προς τον Ολλανδό είναι δεδομένη και δεν “σηκώνει” καμία αύξηση.

Το θέμα είναι τι θέλει ο ίδιος ο Σένκεφελντ, ο οποίος παρά την επαναπροσέγγιση δεν θα έχει και… απεριόριστο χρόνο να αποφασίσει, αφού ο Νταμπίζας έχει φροντίσει να διαμηνύσει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πως πρέπει να καταλήξει (οριστικά) μέχρι το πολύ το τέλος της εβδομάδας. Διαφορετικά, η αποχώρηση του Παναθηναϊκού δεν θα γίνει απλώς για λόγους τακτικής.

Πάντως, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, πέραν της συγκεκριμένης εξέλιξης με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα έχει ολοκληρώσει μια μεταγραφή. Κάτι για το οποίο σας είχαμε προϊδεάσει τις προηγούμενες μέρες, με τα δημοσιεύματα του Τύπου σήμερα να μοιράζουν τις πιθανότητες ως προς τη θέση της επόμενης προσθήκης των “πράσινων”, μεταξύ αμυντικού χαφ και εξτρέμ.

Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει -πέραν του Ρόντγουελ, ο οποίος είναι μια πολύ δύσκολη και οικονομικά απαιτητικότατη περίπτωση- και δεδομένης της πρακτικής Νταμπίζας, το πιθανότερο είναι να μη διαρρεύσουν μέχρι να φτάσουν οι υποθέσεις στο τελικό τους στάδιο.

 

Shares