Τρίτη , 24 Νοεμβρίου 2020

Απίστευτη καταγγελία Βελόπουλου κατά Ντόρας Μπακογιάννη: Συναντήθηκε με τουρκόψυχο σύλλογο στην Θράκη…

Απίστευτη καταγγελία Βελόπουλου κατά Ντόρας Μπακογιάννη: Συναντήθηκε με τουρκόψυχο σύλλογο στην Θράκη...

H ομιλία του Κ.Βελόπουλου, Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στη Βουλή σίγουρα θα συζητηθεί.

Μίλησε για τα τρέχοντα θέματα, με ιδιαίτερη έμφαση στα Εθνικά, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του αμερικανού ΥΠ.ΕΞ, κου Πομπέο στην Ελλάδα.

 

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ :
 Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Κύρωση της Συμφωνίας Απόκτησης και Αμοιβαίας Εξυπηρέτησης (Εφαρμοστική Διευθέτηση) μεταξύ του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών εκπροσωπούμενου από την Υπηρεσία Αμύνης Διοικητικής Μέριμνας-Ενέργειας και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας εκπροσωπούμενου από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία σχετικά με τον αμοιβαίο εφοδιασμό καυσίμων».

Το πρόβλημα του ελληνικού πολιτικού συστήματος είναι ότι μένουμε στην πολιτική των προηγούμενων δεκαετιών. Τότε υπήρχαν η Σοβιετία και η Δύση. Υπήρχαν δύο πόλοι, οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση. Ο κόσμος όμως δεν είναι πλέον διπολικός. Είναι πολυπολικός. Σήμερα υπάρχει και η Κίνα, υπάρχει και η Ινδία. Γιατί θα πρέπει να σερνόμαστε πίσω από τις ΗΠΑ δεν το καταλαβαίνω. Δεν ανήκωμεν εις την Δύσιν. Ανήκωμεν στην Ελλάδα, στο έθνος και στην πατρίδα μας. Και εσείς οι αριστεροί πού είστε; Κάποτε φωνάζατε «έξω οι βάσεις», «έξω το ΝΑΤΟ» και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποστεί τέτοια μετάλλαξη; Με αυτή την ιστορία που υπογράφετε έχετε καταλάβει ότι στήνουμε στους Αμερικανούς ναύσταθμο μέσα στη χώρα μας; Δεν γίνεται να έρχεται στην χώρα μας ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας, ο οποίος πήγε στο Άγιο Όρος, και να μην στέλνουμε κάποιον από την κυβέρνηση να τον δει. Πηγαίνετε μονόπαντα στην γεωστρατηγική πολιτική.

Και έχουμε τα παπαγαλάκια που βγαίνουν μετά την επίσκεψη του Πομπέο και λένε ότι μπορεί πλέον η Αμερικανική βάση στο Ιντσιρλίκ της Τουρκία να μεταφερθεί στην Σούδα. Κατ’ αρχήν μόνο η Τουρκία μπορεί να αποπέμψει τη βάση αυτή, η οποία δεν έχει γίνει εκεί για τα μάτια των Τούρκων αλλά γιατί από εκεί οι Αμερικανοί θα μπορούν να στέλνουν πυραύλους στο Ιράν, γιατί είναι δίπλα. Από την Σούδα δεν  μπορούν να το κάνουν γιατί είναι μακριά. Μην περιμένετε λοιπόν να κλείσει αυτή η βάση στο Ιντσιρλίκ γιατί δεν ΔΕΝ θα γίνει.

Κύριοι της  Αριστεράς, υπογράψατε για τα καύσιμα που θα χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί στο Ναύσταθμο. Το ξέρετε ότι θα είναι αφορολόγητα; Και δεν θα είναι μόνο τα καύσιμα αφορολόγητα. Δηλαδή στο Ναύσταθμο που θα κάνουν οι ίδιοι στον τόπο μας δεν θα πληρώνουν κανένα φόρο. Η πτωχή Ελλάς δεν θα παίρνει τίποτα. Αυτό δεν είναι εξωτερική πολιτική αλλά  δουλική πολιτική. Το ξέρετε ότι όλες οι βάσεις των Αμερικανών έχουν τα πάντα αφορολόγητα; Ακόμα και την τροφή τους! Αυτό μου θυμίζει την Αθηναϊκή Συμμαχία, όπου οι Αθηναίοι έτρωγαν πλουσιοπάροχα και οι άλλοι πείναγαν.

Δεν είμαι, κύριοι, κατά των καλών σχέσεων με τις ΗΠΑ αλλά θέλω να ξέρω τι κερδίζει η χώρα μου από αυτό. Έχει σημασία να κερδίζουμε κάτι από όποια συμφωνία κάνει η χώρα μας με μία άλλη χώρα. Εδώ φέρατε μία συμφωνία με το Αζερμπαϊτζάν, οι οποίοι σφάζονται με τους Αρμενίους και ευτυχώς η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επέμεινε και αναγκαστήκατε να πάρετε πίσω την συμφωνία αυτή. Έχουμε τον Χαφτάρ που είναι εχθρός των Τούρκων και εμείς είμαστε κατά του Χαφτάρ. Να μην μιλήσω για το Αζερμπαϊτζάν, όπου έχουμε τον Μαντέλη, πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος δουλεύει εκεί! Έχουμε την συμφωνία για τον αγωγό ΤΑΡ που είναι συμφερόντων Αζερμπαϊτζάν, κατ’ επέκτασιν αμερικανικών συμφερόντων, και είναι ο μόνος αγωγός παγκοσμίως για τον οποίο δεν πληρώνονται τέλη διέλευσης από την χώρα μας. Έχουμε την Αρμενία, που είναι σε πόλεμο με το Αζερμπαϊτζάν και δεν έχει βγάλει μια ανακοίνωση το Υπουργείο Εξωτερικών. Η Αρμενία είναι μια μικρή χώρα, περιφερειακά γύρω γύρω έχει όλο εχθρούς, δεν θα πω ότι είναι και ομόδοξη, και εμείς δεν έχουμε βγάλει μια ανακοίνωση στήριξης.

Να πάμε και στο αμερικανικό ελικοπτεροφόρο Williams, για το οποίο πανηγυρίζουν τα κανάλια και κύρως ο ΣΚΑΪ, που έχει γίνει πιο νεοδημοκρατικός από εσάς, ότι θα ελλιμενίζεται στη χώρα μας και ότι είναι ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκων. Και ο Πομπέο είπε για το συγκεκριμένο πλοίο ότι θα έρθει θα μόνιμο ελλιμενισμό στη χώρα μας και ότι αυτό αποτελεί τέλεια επιλογή και σημαντική εξέλιξη, γιατί η Ρωσία αποτελεί παράγοντα αποσταθεροποίησης στην ευρύτερη περιοχή. Δεν το φέρνει, δηλαδή, για να μας προστατέψει από τους Τούρκους αλλά για να προστατέψει τα Αμερικανικά συμφέροντα από την Ρωσία!

Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά ο Μιχάλης Ιγνατίου, κατά την ενημέρωση των συντακτών από το State Department, ρώτησε αν οι Αμερικανοί έχουν ζητήσει από εμάς απόσυρση των οπλικών συστημάτων από τα νησιά του Αιγαίου και ο εκπρόσωπος του State Department το επιβεβαίωσε, με την δικαιολογία ότι η Τουρκία είναι ΝΑΤΟϊκή χώρα και αυτά τα όπλα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον της! Και η Ελληνική κυβέρνηση αυτό το συζητάει! Και βέβαια η ανακοίνωση του Πομπέο περιελάμβανε και άλλα: επέκταση των διμερών δραστηριοτήτων  σε Λάρισα και Στεφανοβίκειο, Σούδα, λιμάνι Αλεξανδρούπολης, προσβλέπουν επίσης σε Θεσσαλονίκη και Αξιό. Άρα τα πήραν όλα! Και ρωτάω την κυβέρνηση εμείς τι πήραμε; Θέλω να μου πείτε συγκεκριμένα ένα πράγμα που πήραμε. Πήραμε προστασία έναντι της Τουρκίας;

Και μετά από όλα αυτά βγαίνει η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα και αμφισβητεί τον Χάρτη της Σεβίλλης. Ξέρετε τι είναι ο Χάρτης της Σεβίλλης; Είναι φτιαγμένος εδώ και δεκαετίες, καθορίζει τις ΑΟΖ της ΕΕ με εντολή της Ευρώπης, των θεσμών, και βγαίνει η πρεσβεία των ΗΠΑ και λέει ότι δεν αποδέχονται τον Χάρτη της Σεβίλλης. Και μετά από αυτό εμείς συναντάμε τον Πομπέο και δεν του λέμε τίποτα. Αυτοί είναι οι φίλοι σας οι Αμερικανοί! Που χαίρεστε γιατί τους έχετε φίλους! Τον φιλοξένησε ο πρωθυπουργός στο σπίτι του στα Χανιά! Κάποτε κάναμε λόγο για «Αμερικανάκια» όταν θέλαμε να κοροϊδέψουμε κάποιους. Τώρα πια θα γίνεται λόγος για «Ελληνάκια».

Και βέβαια βγαίνει και η Πρεσβεία της Ρωσίας και βγάζει μια ανακοίνωση για εμάς, μιλά για αντιρωσισμό της Ελληνικής Κυβέρνησης και γινόμαστε εμείς το μήλον της έριδος. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνουν έτσι τα πράγματα.

Θα πάμε και σε ένα άλλο θέμα. Αυτό είναι το ραντάρ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ. (δείχνει φωτο – τις καταθέτει στα πρακτικά). Το έχουν φτιάξει ελληνικά χέρια και εσείς πουλάτε την ΕΑΒ, όταν έχει έτοιμο και το ΣΤΕΛΘ για το ’24, όταν έχει έτοιμο και το ραντάρ, που καταρρίπτει drones στα 3.000 μέτρα.

Αλλά, όταν έχεις για Πρωθυπουργό κάποιον που βγαίνει και λέει ότι η Ελληνική Επανάσταση του 1821 αντέγραψε την Αμερικανική, τι να πείς; Μα η Ελληνική Επανάσταση ήταν Εθνεγερσία και η Αμερικανική ήταν επανάσταση εναντίον των Άγγλων. Δεν συγκρίνονται αυτά τα δύο. Και αυτό είναι μέγιστο ατόπημα από έναν Πρωθυπουργό.

Θέλω επίσης να καταγγείλω και κάτι ακόμα. Πήγε η κ. Μπακογιάννη στην Θράκη και συναντήθηκε με την Επιτροπή Επιστημόνων της Δυτικής Θράκης, είναι ένας σύλλογος που αυτοπροσδιορίζοντα ως Τούρκοι. Το να πηγαίνει όμως η πρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών και να συζητά τον θεσμικό ρόλο τους χωρίς προηγουμένως να ρωτήσει κανέναν, αυτό σημαίνει έμμεση αναγνώριση συλλόγων, τους οποίους ποτέ δεν αναγνώρισε το Ελληνικό κράτος. Και αυτό είναι έγκλημα, είναι χοντρό λάθος, είναι ασέβεια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στους θεσμούς και στην λογική της εθνικής γραμμής. Στην Θράκη υπάρχουν μουσουλμανικές θρησκευτικές μειονότητες αλλά όχι εθνικές μειονότητας. Και δεν μπορείς κανείς να συναντά οποιονδήποτε χωρίς προηγουμένως να έχει ρωτήσει.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του κορωναϊού, να σας θυμίσω ότι έλεγα εδώ και καιρό πως το πρόβλημα είναι οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι είναι υγειονομικές βόμβες. Και σήμερα οι υπουργοί σας, βγαίνουν και λένε ότι τα περισσότερα κρούσματα προέρχονται από τους λαθρομετανάστες. Επίσης, να σας πω ότι είναι πιο πιθανό να βρεθεί το εμβόλιο για τον κορωναϊό, με το οποίο εγώ διαφωνώ, παρά να βρεθούν οι σωστές διαστάσεις για τις μάσκες για τα παιδιά μας.

Κλείνοντας να πω για τις καταλήψεις των σχολείων, όταν βλέπεις σχολεία γκρεμισμένα, μαθητές σουρωμένους, που δεν ξέρουν να γράψουν σωστά την λέξη «Οκτώβριο», την γράφουν με «όμικρον» και «μι»: Οκτόμβριος, (δείχνει φωτό από πανό), αυτό σημαίνει ότι η Παιδεία νοσεί. Αν θέλετε να βοηθήσουμε την Παιδεία σταματήστε να υποκινείτε τις καταλήψεις. Γιατί η στήριξη πολλές φορές μπορεί να είναι και υποκίνηση. Γιατί μοιράζονται φυλλάδια από κομματικές νεολαίες. Η μοναδική λύση για τη γάγγραινα της Παιδείας είναι μία και λέγεται: Έξω τα κόμματα από τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια. Είναι η μόνη λύση για να μην έχουμε μία νεολαία αμαθών, δίχως γνώσεις, δίχως ιστορική αντίληψη. Για να μην έχουμε έτοιμα νεογνά κομματικά στελέχη από τον ομφάλιο λώρο σας για τους επόμενους βουλευτές. Να τελειώσει αυτή γάγγραινα δεκαετιών.

Βελόπουλος: Κάποτε τους αποκαλούσαμε αμερικανάκια τώρα μας λένε αυτοί «Ελληνάκια»!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

 

Έξαλλος ο Βελόπουλος: Τα δώσαμε όλα! Εμείς τι πήραμε;

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

O Βελόπουλός αποδομεί Μητσοτάκη: Δεν ντρέπεστε να συγκρίνετε την εθνεγερσία του 21 με την αμερικανική επανάσταση;

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Απίστευτη καταγγελία Βελόπουλου κατά Ντόρας Μπακογιάννη: Συναντήθηκε με τουρκόψυχο σύλλογο στην Θράκη!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Κραυγή Βελόπουλου στη βουλή: Έξω τα κόμματα από τα σχολεία! Η παιδεία μας νοσεί. Ντροπή στα κόμματα που υποκινούν τις καταλήψεις.

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Μόνο ο Βελόπουλος μίλησε για τον χάρτη της Σεβίλλης που αμφισβητούν οι αμερικάνοι

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Ο Βελόπουλος αποκαθήλωσε την αμερικανόφιλη πολιτική της κυβέρνησης: Κανουμε εχθρό τη Ρωσία… ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Επικός Βελόπουλος: Δεν ανήκουμε εις την Δύση. Ανήκουμε στην Ελλάδα!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Κεραυνοί Βελόπουλου κατά ΣυΡιζΑ. Τέτοια μετάλλαξη από τις βάσεις του θανάτου στο υπογράφω με τα πάντα!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Βόμβα Βελόπουλου: Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας στο Άγιον όρος και δεν πήγε ένας να τον δει!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Έξαλλος ο Βελόπουλος στη βουλή: Ανοησίες η μεταφορά της βάσης του Ινσιρλίκ στην Σούδα!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Αποκάλυψη Βελόπουλου για Σούδα: Υπογράψατε τα πάντα αφορολόγητα! Αποικιοκρατικού τύπου συμφωνία!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Βελόπουλος μαινόμενος: Νέα «Αθηναϊκή Συμμαχία»! Οι αμερικάνοι τρώνε και οι υπόλοιποι πληρώνουν!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Ο Βελόπουλος διέσυρε την κυβέρνηση: Τολμήσατε να φέρετε συμφωνία με το Αζερμπαϊτζάν την ώρα που έσφαζαν τους αρμένιους!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

http;//www.facebook.com/424351534379668/videos/3646103132088580

Αποκάλυψη Βελόπουλου: Ο μοναδικός αγωγός στον κόσμο που δεν πληρώνει τέλη είναι ο αγωγός των Αζέρων στην Ελλάδα!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Άφωνο το κοινοβούλιο με Βελόπουλο: Στρατηγέ μου ιδού ο στρατός σας!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Τους τσάκισε ο Βελόπουλος: Κάνατε την Ελλάδα μας βατράχι ανάμεσα σε βουβάλια!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Ο Βελόπουλος αποκαθήλωσε τα ψέματα της κυβέρνησης: Ποια Τουρκία; Την Ρωσία θα στοχεύσουν τα αμερικανικά πολεμικά!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Βόμβα Βελόπουλου: Οι αμερικάνοι ζητούν επισήμως αφοπλισμό των νησιών!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Έξαλλος ο Βελόπουλος: Τα δώσαμε όλα! Εμείς τι πήραμε;

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Επικός Βελόπουλος: Δεν ανήκουμε εις την Δύση. Ανήκουμε στην Ελλάδα….

Επικός Βελόπουλος: Δεν ανήκουμε εις την Δύση. Ανήκουμε στην Ελλάδα….

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares