Παρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Απίστευτη φρίκη! «Σάπισαν» στο ξύλο 28χρονη αεροσυνοδό και την φίλη της μέσα σε λεωφορείο γιατί αρνήθηκαν να φιληθούν…

Την απόλυτη φρίκη έζησαν στις 30 Μαΐου σε λεωφορείο του δυτικού Λονδίνου η 28χρονη αεροσυνοδός Melania Geymonat και η κοπέλα της Chris. Οι δύο γυναίκες δέχθηκαν άγρια επίθεση από ομάδα ανδρών η οποία τις προσέγγισε και τους ζήτησε να φιληθούν «για να τις δουν».

Όταν οι δυο γυναίκες αρνήθηκαν να το κάνουν, η ομάδα των ανδρών άρχισε να τις γρονθοκοπά με λύσσα στο πρόσωπο. «Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι την Chris ανάμεσά τους και να τη δέρνουν», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στη Daily Mail η Melania Geymonat.

«Χωρίς να το σκεφθώ μπήκα ανάμεσά τους… Προσπάθησα να την τραβήξω πίσω και να την υπερασπιστώ και μετά άρχισαν να δέρνουν και εμένα. Δεν ξέρω καν αν έμεινα αναίσθητη από τα χτυπήματα… Ένιωσα αίμα παντού, αιμορραγούσα στα ρούχα μου και σε όλο το πάτωμα» είπε σε κατάσταση σοκ η αεροσυνοδός.

 

 

 

Σύμφωνα με την κοπέλα, οι δράστες ήταν τουλάχιστον τέσσερις, με τον ένα να μιλά ισπανικά και τους άλλους να έχουν βρετανική προφορά. Οι δράστες μάλιστα τις λήστεψαν πριν φύγουν από το λεωφορείο.

Η Melania Geymonat ανέβασε στο Facebook φωτογραφία λίγα λεπτά μετά την επίθεση στην οποία αυτή και η κοπέλα της είναι καλυμμένες με αίμα και σε κατάσταση σοκ. Στόχος της να δει η κοινή γνώμη τα φαινόμενα κακοποίησης που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, αλλά και οι γκέι, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για κάτι το σύνηθες.

 

europost

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares